![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους / όλες
Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα λάτρεις του LP... Μετακομίζω τον πατέρα μου και μεταξύ άλλων παλιών αντικειμένων έχει και ένα ολοκληρωμένο σύστημα (πικ-απ, ραδιόφωνο, ενισχυτή και 2 ηχεία) μάρκας ΑΚΑΙ. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ευχαρίστως κανονίζουμε να το παραλάβει. Εγώ είμαι Βριλήσσια αλλά το ηχοσύστημα είναι στο κέντρο, στο Πολύγωνο (πάνω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων). Αυτά. Αναμένω νέα σας Κ. |
|
|||
|
|||
![]() Μπράβο Κατερινιό !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Αχχχχ ... τί μας θύμησες τώραααααα ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο, για καποιον μπορεί να ειναι πολύ χρησιμο δωρο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εάν δεν ενδιαφέρεται κάποιος είμαι μέσα.................
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς ήμαστε μακριά αλλιώς θα ήθελα το πίκ απ,μπράβο σου πάντως,φοβερό δώρο
|
|
|||
|
|||
![]()
αν αλλαξει κατι με το φιλαρακι napgeo,με ενδιαφερει.........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν το πάρουν οι ανωθι , το θέλω σαν κολασμενη παρθένα.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Greeklish σε Ελληνικά με ένα κλικ !!! | Vagelis Gar | Ιδέες και σχόλια. | 19 | 04-09-2011 23:31 |
κυριακη 22- 5 παμε πικ νικ? | γιαγια αρκουδα | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 08-06-2011 14:11 |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Κυριακή... χικ... 21 Νοεμβρίου 2010... χικ... :) | CPretenteriS | Μια καλημέρα είναι αυτή | 171 | 22-11-2010 01:42 |
''Το παριζάκι Μηδενιστης '' | MARK | Αστεία Video | 8 | 01-12-2009 14:18 |
Αλλάξτε το σπίτι σας με ένα κλικ.. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 7 | 18-11-2009 20:29 |