![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σημερα το πρωι με πηρε ο κολλητος μου τηλ για να κανονισουμε την καθιερωμενη κυριακατικη εξορμηση... Τελικα αποφασησαμε να παμε μια λιγο μεγαλυτερη ΒΟΛΤΟΥΛΑ... α εδω διπλα στη ομορφη Πελοποννησο...
![]() ![]() ![]() Οποτε αρματωνω σημερα το μεσημερι την ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ (F650GS 07) και αυριο πουρνο πουρνο ![]() ξεκιναω απο Βολο να παω να συναντησω το φιλαρακι μου με την δικη του την ΜΠΕΜΠΑ (R1200GS ADV 09) στη Λαμια....Απο εκει Πατρα, Πυργο, Αρχαια Ολυμπια, Ζαχαρω ,Καλαματα, Σπαρτη , Μονεμβασια , Λεωνιδιο , Τριπολη , Ναυπλιο και μετα ο μακρης δρομος της επισροφης ![]() ![]() ![]() ![]() Τα μεροι που ανεφερα ειναι οι κυριοι σταθμοι απο κι και περα θα εχει αρχαιολογικος χωρους κ.α Αν καποιος εχει να μου προτεινει να παω καπου ας μου το πει εως της 12:00 να το εκτυπωσω και να παω.... ΑΑΑΑ Ξεχασα δεν εχει ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ![]() ![]() ![]() θα κοιμηθουμε σε σκηνη ![]() ![]() ![]() .... καλοκαιρι κανω Camping αρκετα αλλα χειμωνα μονο στο σρατο σε ασκηση χειμερινη διαβιωση αντε να δουμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Σημερα το πρωι με πηρε ο κολλητος μου τηλ για να κανονισουμε την καθιερωμενη κυριακατικη εξορμηση... Τελικα αποφασησαμε να παμε μια λιγο μεγαλυτερη ΒΟΛΤΟΥΛΑ... α εδω διπλα στη ομορφη Πελοποννησο...
![]() ![]() ![]() Οποτε αρματωνω σημερα το μεσημερι την ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ (F650GS 07) και αυριο πουρνο πουρνο ![]() ξεκιναω απο Βολο να παω να συναντησω το φιλαρακι μου με την δικη του την ΜΠΕΜΠΑ (R1200GS ADV 09) στη Λαμια....Απο εκει Πατρα, Πυργο, Αρχαια Ολυμπια, Ζαχαρω ,Καλαματα, Σπαρτη , Μονεμβασια , Λεωνιδιο , Τριπολη , Ναυπλιο και μετα ο μακρης δρομος της επισροφης ![]() ![]() ![]() ![]() Τα μεροι που ανεφερα ειναι οι κυριοι σταθμοι απο κι και περα θα εχει αρχαιολογικος χωρους κ.α Αν καποιος εχει να μου προτεινει να παω καπου ας μου το πει εως της 12:00 να το εκτυπωσω και να παω.... ΑΑΑΑ Ξεχασα δεν εχει ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ![]() ![]() ![]() θα κοιμηθουμε σε σκηνη ![]() ![]() ![]() .... καλοκαιρι κανω Camping αρκετα αλλα χειμωνα μονο στο σρατο σε ασκηση χειμερινη διαβιωση αντε να δουμε...[/QUOTE]
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βάζοντας τις πόλεις στους χάρτες της Γκούλι, όπως τις έγραψες, μας βγάζει ένα 36ωρίτικο σχεδόν διήμερο...Όποια πρόταση και να σας κάνουμε είναι για το κακό σας, γιατί θα σας καθυστερήσουμε .Η βόλτα-ταξιδι θα το έλεγα είναι τέλεια και μακάρι να μην δούλευα αύριο να σας περίμενα Πάτρα να κόλλαγα μαζί σας... .Αν είναι να κάνετε αυτά τα χιλιόμετρα από Σάββατο κ Κυριακή δεν σας πέρνει για καμμιά καθυστέρηση... ούτε αρχαία ούτε νέα ...Μια παρατήρηση την Τρίπολη να την βγάλετε γιατί απο Λεωνίδιο μέχρι να πάτε Τρίπολη έχετε φτάσει Ναύπλιο , είναι εκτός διαδρομής ταξιδιού...δες αυτό τον χάρτηείναι χωρίς Τρίπολη. Θα προσπαθήσω να σας δώσω κάποιες γνώμες αν και κρίνω ότι είσαστε έμπειροι ταξιδευτές ![]() 1.Θα έλεγα λοιπόν να μην χάσετε το τμήμα από Πάτρα για Αρχαία Ολυμπία μέσω Φολόης From C to D. 2.Φυσικά το Καλαματα-Σπαρτη F to G σου έβαλα μιά μικρή παράκαμψη που θα σε οδηγήση κάτω από το κάστρο του Μυστρά! 3.Αφού περάσεις Σπάρτη και πάρεις το δρόμο για Μονεμβάσια γυρνώντας προς Λεωνίδιο, στους Μολάους πάνε δεξιά προς Ρηχειά, Ζάρακα κλπ με τελικό προορισμό το ένα μοναχικό τόπο μια άλλη Ελλάδα, πέρα και απότα δυσπρόσιτα... εκει μπορείς να στήσεις την σκηνή σου, είναι ζεστός ο τόπος, εκτός αν είσαστε ατυχοι και πέσετε σε Νοτιάδες... αλλά πάλι ζεστός θα είναι ο Νοτιάς, ο Βοριά δεν το πιάνει. 4.Από Κυπαρίσσι ο δρόμος θα σε πάει Λεωνίδιο, μέσω Κρεμαστής(χωριό) προσπάθησε να μην πας μέσω Αγ.Δημήτρη, και Μαρί, αλλά από το οροπέδιο Κρεμαστής λίγο πριν το χωριό Κρεμαστή δεξιά ταμπέλες προς Πελετά...άλλη Ελλάδα και εδώ Μελέτησε λίγο κ τούτο .5.Αν σας πάνε όλα καλά και έχετε ξημερώσει εκεί κάτω πάει καλά ουσιαστκά έχετε αρχίσει να ταξιδεύετε Βόρεια (επιστροφή) κερνάω καφεδάκι στο Ναύπλιο αν είμαι εντός ![]() για όποια άλλη πληρ η απορία μην διστάσετε τηλ στο προφίλ μου και αν,,, λεω αν,,, είσαστε τόσο παληκάρια και έχετε φτάσει Αργολίδα Σαββατόβραδο δεν χρειάζεστε την σκηνή![]() ![]() Καλό Ταξίδι ![]() Last edited by siraxanz; 26-11-2011 at 00:28. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μπορείται να δείτε και στην περιοχή της Μονεμβάσιας για διανυκτεύρευση Αν δείτε ότι δεν σας βγαίνει κάτι αφήστε το για την επόμενη
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
. τωρα το που θα κοιμηθουμε απ'οτι λεμε Καλαματα - Σπαρτη αν και θα δουμε δεν ξερω, εγω 6 θα εχω βγει απο Βολο. Ευχαρηστω και παλι για ολα τα εχω εκτιπωσει ολα πιστευω να πανε ολα καλα. Καλο βραδυ παω να την πεσω αν και δεν μου κολλαει υπνος
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ωραίος! Καλά να περάσετε και θα 'χω το νου μου μήπως σας πετύχω πουθενά. Ίσως να βολτάρω κι εγώ στην Πελοπόννησο το ΣΚ. Χαιρετισμούς και στο πατριωτάκι από τη Λαμία |
|
|
|||
|
|||
|
Mε το καλο Αντωνη καλα χιλιομετρα σε εσενα και το φιλαρακι σου.
Περιμενουμε οπως παντα πλουσιο φωτογραφικο υλικο...... ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χρήστος Γιανναράς 28/03 | Kimwnas | Επικαιρότητα | 1 | 29-03-2011 10:08 |
| Ελληνίδα Μάννα | napgeo | Ανέκδοτα | 10 | 15-02-2011 12:42 |
| Χρόνια πολλά στον Γιάννη κ στην Ιωάννα ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 40 | 09-01-2011 00:00 |
| Χρόνια πολλά ,Ανδριάννα, Ανδριαννή, Αδριανός, Ναταλία, , ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 5 | 27-08-2009 06:05 |
| Χρόνια πολλά ,Αννα, Αννούλα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα ......... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 2 | 25-07-2009 15:22 |