![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αποπλανούσε 11χρονα η δασκάλα του έρωτα! | sportdog.gr
Και τι δεν είχα κάνει για να κατάκτησω τις δασκάλες μου...πέρα απο το να διαβάσω φυσικά... Τι έβαζα τα καλα μου και χτενιζομουν και εκείνο και το άλλο και να ο/οι τυχεροί αποπλανηθηκαν απο την δασκαλα τους... Και όταν οι φίλοι τους έπαιζαν μήλα στην αυλή αυτοί αποπλανιζονταν απο την δασκαλα με τα Χρύσα μαλλιά... Αδικία μόνο αυτο έχω να πω... Μεταξύ μας ο πατέρας που το κατήγγειλε πρέπει να ζηλεύει πολύ τον γιο του..!!! |
|
|||
|
|||
![]() αλλαζουν οι εποχες...............
![]() αν μου τυχει με τον 15 χρονο γιο μου κατι αντιστοιχο........σιγα μην καταγγειλω την διαπαιδαγωγο του ![]() ισα-ισα......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλιστα η 22χρονη φέρεται να συνιστούσε στον νεαρό να τρώει «γραβιέρα με μέλι» για να «είναι δυνατός».
Nα καθιερωθει ως επισημο γευμα του forum,παρακαλω.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
... δεν το έχουμε ανάγκη ... ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
....και αναρωτιώμουν, γιατί συνέχεια ρωτούσες ΕΣΥ τη δασκάλα του γιου σου για την πρόοδό του, και δεν άφηνες την Ελένη να πάει αυτή να ρωτήσει? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
... θα την φωνάξεις σπίτι και για ιδιαίτερα ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
H μανα του την εκανε τη λαδια..... μαλιστα ζητησε και τη πονικη διωξη της φωτισμενης αυτης δασκαλας.... ντροπη
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Των Αγίων Αποστόλων !! Χρόνια Πολλά στους Απόστολους !! | CPretenteriS | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 15 | 02-07-2011 11:30 |
Χρόνια πολλά στον Απόστολο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 9 | 12-07-2010 02:13 |
Χρόνια πολλά στους Απόστολος, Αποστόλης, Τόλης, Αποστολία!!!!!!!!! | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 30-06-2009 18:33 |
Χρόνια πολλά στους Δροσούλα,Δρόσος ....... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 4 | 22-03-2009 22:50 |
Χρόνια πολλά στους Θεοδόση...... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 8 | 12-01-2009 19:46 |