![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου την "δίνει" που για ακόμη μία φορά τα σκοτεινά πρόσωπα κρυμμένα κάτω από τις κουκκούλες, εμποδίζουν τον Ελληνικό λαό να διαδηλώσει για τα δίκαιά του, για την ζωή του, για το μέλλον της χώρας του...
Είναι η ώρα με ανοιχτά πρόσωπα να διεκδικήσουμε να πάρουμε την χώρα μας πίσω! Οι εχθροί μας είναι Και μέσα στην Βουλή και Έξω από την Βουλή... και ο Λαός στην μέση... |
|
|||
|
|||
![]()
προβοκατορες για να μην βγει ο κοσμος στους χρονους
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και στους δρόμους
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ήμουνα εκεί από τις 5 ο κόσμος ΠΟΛΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΥΣ.
Τα τρένα έρχονταν συνεχως γεμάτα. Από το Σύνταγμα μέχρι την Ομόνοια τίγκα Σταδίου Πανεπιστημίου Ακαδημίας και σε όλους τους γύρω δρόμους. Στις 5:30 Τα ματ ύστερα από κάποιες μολότοφ άδειασαν τον κόσμο από το Σύνταγμα ρίχνοντας δακρυγόνα και ότι άλλο στο πλήθος. Ενα πλήθος με μεγάλους ανθρώπους που δεν ήθελαν τίποτα άλλο παρά να διαδηλώσουν ειρηνικά. κουκουλοφόροι ελάχιστοι αλλά πάντα στα καίρια σημεία για να προκαλούν να πέφτουν τα δακρυγόνα και να διαλύουν το μαζεμένο πλήθος. Μέχρι τις 7 κουβέντα από τα κανάλια. Ανοίγει και το Σύνταγμα πάλι αφού αποσυρονται οι αστυνομικοί αλλά ο κόσμος έχει απωθηθεί στις στήλες του Ολυμπίου Διός και πίσω από την παλιά βουλή και πρός την Ομόνοια. Τα κανάλια αρχίζουν "κάτι" να παίζουν και τότε οι κουκουλοφόροι οργανώνονται σε μικρές ομάδες που επιτιθονται στους αστυνομικούς από όπου υπάρχει μαζεμένο πλήθος. Αποτέλεσμα ξανά δακρυγόνα και το πλήθος να οπισθοχωρεί. Διαλύεται έτσι το πλήθος με συστηματικό τρόπο. Ωρα 8 ετοιμάζομαι να αποχωρήσω και εγώ ο πολύς κόσμος εξαφανισμένος Σταδίου Πανεπιστημίου και Ακαδημίας γεμάτες οδοφράγματα και φωτιές σε κάθε διασταύρωση μόνο κουκουλοφόροι και μεμονομένες ομάδες σε διασταυρώσεις όπου πολλοί κάνουν βανδαλισμούς και οργανώνονται. MEGA SKAI και λίγο ANT1 μεταδίδουν τα επεισόδια και καυτηριάζουν τους βανδαλισμούς. Κουβέντα για την λαοθάλασσα κουβέντα για τις ομιλίες Γλετζου και Μίκη για τον κοσμάκη που διαμαρτύρεται σε πολλες πόλεις της Ελλάδας σήμερα αυθόρμητα !!!!!!!!! Δυό ώρες κατάφερε ο κόσμος να μείνει εκεί μετά πάει !!!! Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας Που έχουμε μπλέξει Θεέ μου !!!! δεν είναι μόνο οι πολιτικοί αλλά και ολόκληρο το σύστημα διαφθοράς δολιοφθοράς και προπαγάνδας που έχουν μαζί τους . |
|
|||
|
|||
![]()
Τι θες να πεις Πέτρο; ότι ήταν προβοκάτσια; Δεν το πιστεύω με τίποτε!
Απλά η αστυνομία είναι ανίκανη να τους μαζέψει! ![]() Είναι όμως πρώτη να ρίχνει δακρυγόνα εκεί που δε χρειάζεται. Αλλά κι εκεί μάλλον η ανικανότητα να στοχεύσουν σωστά θα φταίει... Και για να το πάμε σοβαρά. Η αστυνομία ξέρει ποιοί είναι, οι διαταγές είναι να τους αφήσουν να "εκφράσονται", όχι τώρα, διαχρονικά. Ποιοί είναι από πίσω; Η αστυνομία ξέρει, αλλά δε μπορεί να κάνει τίποτε. "Τη υπερμάχω......" |
|
|||
|
|||
![]()
Ο αδελφός μου ήταν στο σύνταγμα. ΔΕΝ ανήκει σε κανένα κόμμα. Κάτι βεργήδες ψήφιζε μέχρι τώρα και κάτι τέτοια... Μέτα από σχεδόν ένα χρόνο άνεργος όμως δεν άντεξε και βγήκε έξω. Μου είπε ότι έβλεπε τους "κουκουλοφόρους" με ΑΚΡΙΒΩΣ τις ΙΔΙΕΣ αρβύλες ΙΔΙΑ μάρκα κλπ... ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ, τα στοιχεία μου είναι γνωστά, εάν γίνει κάτι τέτοιο στη Λάρισα, το πρώτο που θα κάνω είναι να ξεμοναχιάσω έναν από αυτούς. Το είχα ξανακάνει και μου τον πήραν από τα χέρια μου τα ΜΑΤ μπροστά στο μαγαζί μου, λέγοντας μου ότι είναι δικιά τους δουλειά... Τώρα θα κοιτάξω να τον ξεμοναχιάσω. Έστω και έναν. Θα φτύσει το γάλα που του έδωσε η μάνα του. Μη μασάτε. Αυτό θέλουν, να μας φοβήσουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακούω την ομιλία του κυριούλη.
Θα σπάσω την τηλεόραση! Γαμώ την ψυχή τους! Να ψοφήσουν τα καθίκια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ήμουν ακριβώς στο σημείο που ξεκίνησε η φασαρία .Δεν πετάχτηκε καμιά μολότοφ παρά μόνο μερικά νεράτζια .Και στη συνέχεια ξεκίνησε το πανηγύρι .Δακρυγόνα και δεν συμαζεύεται .Και στην αρχή δεν ήταν μόνο οι κουκουλοφόροι που που πετούσαν πέτρες και καπνογόνα .Μπροστά μου είδα μεγάλους σε ηλικία που απαντήσανε στα δακρυγόνα με πέτρες .Υπήρχαν άτομα που πραγματικά θέλανε να μπούνε στην Βουλή .Και αυτοί δεν ήταν κουκουλοφόροι , αγανακτισμένοι ήταν που θέλανε να ξεσπάσουν .
|
|
|||
|
|||
![]()
" Η μείωση του κατώτατου μισθού μεσοπρόθεσμα θα αυξήσει την απασχόληση και θα αυξηθεί το μέσο διαθέσιμο εισόδημα"
Τι παίρνουν γαμώ την ####### μου;! Τι με ενδιαφέρει το μέσο εισόδημα όταν το δικό μου δε φτάνει; Κι από αύριο θα έχουμε κυβέρνηση τεχνοκρατών. Ε ρε κάτι φυντάνια της goldman έχουν να μας φυτέψουν.... |
|
|||
|
|||
![]() Ωραία λοιπόν. Ήτε έτσι, ήτε αλλιώς, εμείς πρέπει να κάνουμε θυσίες και αυτούς που τα φάγανε, να τους αφήσουμε στην ησυχία τους να χωνέψουν... Μήπως πρέπει να τους κάνουμε να τα ξεράσουν? Τι λέτε?? Μας έχουν για πολύ ####κες, και μέχρι τώρα δεν είχαν άδικο... Μήπως πρέπει να ξυπνήσουμε? Καλές οι GS και τα ταξιδάκια και δεν θέλω με τίποτα να μου τα κόψουν. Βλέπω όμως και συνανθρώπους μου που δεν τους κόβουν τα ταξίδια αλλά το φαγητό, τη ζεστασιά και το μέλλον των παιδιών τους. Αρχίζει και μου γυρνάει το μάτι. Καλά περάσαμε το ΣΚ στο Σοφικό, καλά προγραμματίζω το επόμενο ταξιδάκι μου, αλλά θέλω να τα κάνω με τη συνείδηση μου καθαρή. 'Οσο ακόμα μπορώ εννοείται. Αλλά τέρμα με όλους αυτούς τους αμόρφωτους γραβατομένους γλύφτες που παίζουν στη βουλή με τα iPhone τους και τσεπώνουν από χίλιες πλευρές χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους. Άντε και ####θείτε ρε καρ....δες.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|