![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Τί πεζόδρομος και κουραφέξαλα ... Για να δίνουμε το καλό παράδειγμα ... ![]() .
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ερχόμενος ο οδηγός του
και βλέποντάς με να το φωτογραφίζω : "θα με βάλεις στο ίντερνετ, έτσι ;" Oh ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() να ξεκινήσω - από την κατάντια του πεζοδρομιου - απο τα εγκαταλελειμμένα κτίρια - απο τους Μ@λ@κες με τα γκράφιτι - απο τα μη ζωγραφισμένα χαμόγελα στα πρόσωπα των πολιτών... κρίμα, γιατί δεν απέχει και πολύ από εικόνα γειτονικών μας χώρων ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ σε όλα και ιδιαίτερα στο 'δια ταύτα' - στα χαμόγελα, που είναι και η υπογραφή μου. Θα αλλάξουν τα μυαλά όμως. Δεν τους παίρνει άλλο. Τους πήραμε χαμπάρι. Τους πήραν χαμπάρι και οι έξω και στέλνουν επιτρόπους. Για όλα. Δεν θα μπορούν να κουνηθούν σε λίγο. Και αυτοί και όλο το συνάφι τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Δημοτικός... άρχοντας.
![]() Αυτός ο άνθρωπος, μπορεί στο παρελθόν να μου έκοψε κλήση για το μηχανάκι. ![]() 'Και εγώ έτρεξα να την πληρώσω' θα μου πεις... Για αυτό λέω: να γίνουν άνθρωποι πρώτα τα τσόλια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σκεπτόμουν την υπογραφή σου Χρήστο ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε τον καραγκιοζη.....
![]() Εκει βάζω το GS..... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ε,δεν εχετε τον θεο σας..! | stukas | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 25-11-2011 10:58 |
Δεν παιχτηκε και δεν ακουστηκε πουθενα!!! | jarhead | Επικαιρότητα | 4 | 20-07-2011 03:23 |
Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δουλειά δεν υπάρχουν | mistos | Ελλάδα | 22 | 22-03-2011 01:08 |
Δεν είμαι πια παρθένα! | Alext | Ανέκδοτα | 10 | 06-02-2010 23:38 |