![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τετάρτη 28 του Μάρτη στο στεκάκι της Paralias Maison Crystal κατά τις 20:00 ![]() Να ανοίξει και λίγο το μάτι.... ... ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό καφέ καρντασίνα.......Για after ΔΕΝ ρωτάω αφού ξέρω πως οι περισσότεροι κάνετε δίαιτα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Παλι με τσαγακι θα την βγαλω?????
![]() Δεν πειραζει. Οικονομια. Παλι οι βενζιναδες θα μου τα φανε την κυριακη!!!! Θα φερω και αλλους. Αυτο δεν ειναι προειδοποιηση, ειναι απειλη. Το νου σας!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ????????????????? ![]() ![]() ΤΡΑΤΖΙΚ.,.,.,.,,.,.,,. |
|
|
|||
|
|||
|
Λειπει ο Μαρτης απο τη Σαρακοστη?
Αυτην την Τεταρτη ειναι ο καφες και περιπου γυρω απο τις 8 ακριβως το απογευμα??? |
|
|
|||
|
|||
|
Ψυχραιμια. Το καλουπι το σπασανε μετα απο μενα!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλομ καφεδακι φιλαρακια και καλο after!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτά ελεγα και εγώ μεχρι που ανακάλυψα οτι κυκλοφορει ενα αγορι με nick name μουτρο ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Αμαν!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Kαφές de Saloni...Tετάρτη 5/10/11 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 60 | 06-10-2011 23:00 |
| Καφεδάκι την Tετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο NOTOS cafe! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 83 | 03-10-2009 15:00 |
| Καφεδάκι την Tετάρτη 15 Ιουλίου στο NOTOS cafe! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 111 | 19-07-2009 10:42 |