![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκια του τραπεζικού κλάδου (sakis, italos, κ.ο.κ) θέλω τα φώτα σας...
Πριν από 2 ημέρες έκανα μεταφορά από e-banking της Eurobank προς λογαριασμό τρίτου στην Alpha Bank, ως φαίνεται στην παρακάτω φωτό. ![]() Μπορείτε να μου πείτε πότε θα έπρεπε να φανεί στο Δικαιούχο?? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις των ειδικών !!! Υ.Γ. Εδώ και 10 περίπου χρόνια που μεταφέρω μέσω e-banking από Eurobank σε Alpha Bank (μηνιαίως, σε δικό μου λογ/σμό) τα χρήματα εμφανίζονται στην Alpha Bank, στο κλείσιμο της επόμενης εργάσιμης ημέρας (γύρω στις 18:00 ή κάπου εκεί, που ο Δίας εκτελεί τις διατραπεζικές συναλλαγές). Μήπως άλλαξε η Eurobank ή η Τράπεζα της Ελλάδας τις διαδικασίες (τις τελευταίες 2 ημέρες)??? Γιατί μέχρι και πριν από 10 ημέρες δούλευε όπως περιγράφω... Last edited by CPretenteriS; 30-03-2012 at 16:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Τήν επόμενη εργάσιμη μετά τις 11:00.
Για περισ¨" λεπτομέρειες είμαι στο γραφείο.................... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ακριβώς ![]() Αν έγινε χθες, λόγω τελευταίας εργάσιμης σήμερα και λόγω μεγαλύτερου φόρτου εργασίας μπορεί και να καθυστέρησε λίγο περισσότερο από τις 11:00
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να είχες και ...... να μη το γράψω καλύτερα , θα ταιριάζαμε σε όλα φίλε. Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις........................ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Είχα......αλλά δοκίμασα του Βαβαρέζκου και μ΄άρεςςςςς περσότερο... ![]() Μήπως να έκανες και συ μια δοκιμούλα... ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να βγει εάν??? η σύνταξη πρώτα και το ξανασυζητάμε. Πήγα χθες στο ΓΛΚ και ακόμη τον φάκελο μου δεν τον έχουν ανοίξει. Καλά είσαι φίλε……………… |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε , συνοδοιπόρε και συμμαθητή
Δεν γνώριζα ότι οι κ.κ. Λάτσης, Σάλλας, Κωστόπουλος, Ταμβακάκης κλπ οδηγούν GS και επιπλέον ποστάρουν στο forum!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() να σε ενημερώσω λοιπόν ότι μας λένε «τραπεζικούς» και όχι «τραπεζίτες»….θα θέλαμε να είμαστε τραπεζίτες αλλά μάλλον δε θα γίνουμε ποτέ!!!! ![]() ![]() Όσο για τα λεφτά σου, τα κρατήσαμε για να πληρωθώ εγώ!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχεις δίκιο σειρούλα...
![]() Ας αλλάξει ένας mod. τον τίτλο... τραπεζικούς ήθελα να πω !! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έγινε την Τετάρτη στις 10 παρά το πρωί !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δόξα το Θεό και μας έχεις ζαλίσει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βαλκάνια-Κεντρική Ευρώπη-Ιβηρική Χερσ.- Βόρεια Αφρική | ilias vara | Info ταξιδιών εξωτερικού | 99 | 02-04-2012 17:15 |
| Με δικαστική απόφαση τα Blogs δικαιούνται την ανωνυμία | bitter | Πολιτισμός | 0 | 05-11-2011 12:10 |
| Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 15:44 |
| Iταλογαλλική Ριβιέρα -Ιταλικες -Γαλλικές -Ελβετικές - Αυστριακές - Βαυαρικές Άλπεις | vtheo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 42 | 29-03-2011 12:30 |
| ΜΡ3 με αμερικανικά στρατιωτικά μυστικά | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 4 | 18-02-2009 02:27 |