![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
κάνω ένα γκάλοπ τώρα τελαιυτέα .,.
γενικά σε όποιους καταστηματάρχες συναντώ., και έχω όρεξη για κουβέντα.,., πληρώνεται το ΤΕΒΕ σας.,., ![]() ![]() παρακαλώ για ποιους λόγους το πληρώνεται.,.,, ![]() τι σας παρέχει., αξίζη να συνεχίζεται να το πλήρώνεται.,., πιστεύεται θα πάρεται σύνταξη.,. ![]() και αν όχι για ποιούς λόγους δεν το πληρώνεται.,.,., ![]() δεν φοβάστε τις νομικές κυρώσεις.,.,., έχουν πολύ πλάκα οι σοβαρές απαντήσεις που ακούω.,,., και οι απαντήσεις με χιούμορ είναι πολύ σοβαρές.,.,. σας ερώτω.,.,., λοιπόν..,.,.,., πληρώνεται το ΤΕΒΕ σας.,.,., ![]() συζήτιση να γίνεται.,.,. |
|
|
|||
|
|||
|
Μετα απο 30 χρόνια ασφαλισμενος εξακολουθω να το πληρωνω... κ να ελπίζω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Χρηστάρα, τα πιό κερατιάτικα λεφτά είναι αλλά είναι έτσι στημένο το παιχνίδι που θα τα βρεις μπροστά σου...και μάλιστα τοκισμένα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
η αφορμή που άρχισα να ρωτώ.,.γενικά και να ψάχνομαι., ξεκίνησε όταν πήγα να πληρώσω ., και με είπε ο υπάλληλος εκεί.,., υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πληρώνουν το ΤΕΒΕ.,.,, ![]() γιαυτό κάνω το γκάλοπ., για να δώ.,.,., πόσοι είναι οι τελευταίοι των Μ@Lak0n..,.,.,.,.,.,.,
|
|
|
|||
|
|||
|
Στο δικό μου κύκλο αυτοί που δεν πληρώνουν είναι αυτοί που δεν μπορούν, κανένας δεν το κάνει επειδή το θέλει....
Τώρα βέβαια όπως έχει γίνει η αγορά, τα 400 το μήνα είναι πολλά, πάρα πολλά ειδικά σε σχέση με αυτά που θα πάρουμε, αν πάρουμε... και με τις παροχές που (δεν) έχουμε |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς το πληρώνω και εγώ για την γυναίκα και την κόρη και είναι τα πιο ξεφτίλα λεφτά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί εμείς που πλερώνουμε ΙΚΑ θα πάρουμε ποτέ σύνταξηηηηηηηη......
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Εδώ κ 36 χρόνια (Απρίλιος 1976), πληρώνω ανελλιπώς - πρώην Ταμείο Εμπόρων, σήμερα ΕΟΠΥ ...
Τώρα, το τί θα πάρουμε όταν συνταξιοδοτηθούμε, είναι ΑΛΛΟ θέμα ... Μάλλον ... ότι θα πάρουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες ασφαλισμένοι ... ![]() ![]() ![]() Όσο για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των τελευταίων 7-8 ετών, έχω να πω πως ήταν ΑΨΟΓΗ μέχρι σήμερα ... Δηλαδή, όσα φάρμακα ήταν απαραίτητα κ τους καλύτερους γιατρούς της περιοχής μας ΔΩΡΕΑΝ !!! Και λέω μέχρι σήμερα ακριβολογώντας ... Σήμερα το πρωί που ο γιατρός μου μου έγραψε φάρμακα, μ' ενημέρωσε ότι απ' τον άλλο μήνα αλλάζει η συμμετοχή του ασφαλισμένου (προς τα πάνω φυσικά) και από 1 Ιουνίου, θα μου συνταγογραφεί γενόσημα φάρμακα ... Αν θέλω πρωτότυπα, θα πρέπει να πλΕρώνω την διαφορά στον φαρμακοποιό ... ![]() Ξέρω - ξέρω ... σας "άνοιξα την ψυχή" με τα τελευταία νέα, αλλά - δυστυχώς - αυτή είναι η πραγματικότητα ... ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. ... και που είσαι ακόμα ... ![]() .
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ;647013]
[FONT=Comic Sans MS]Αν θέλω πρωτότυπα, θα πρέπει να πλΕρώνω την διαφορά στον φαρμακοποιό ... ![]() ....κατα δηλωση του γγ του υπουργειου, η συμμετοχη του ασφαλισμενου θα ειναι 25% επι της διαφορας τιμης του γεννοσημου απο το πρωτοτυπο...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ρωσικό Ναυτικό εναντίον Σομαλών πειρατών | gemara | Κόσμος | 29 | 28-06-2011 15:52 |
| Των φρονίμων τα παιδιά για χωμάτινη πολλών ημερών... | ckalfas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 17 | 04-04-2011 21:14 |
| Η Ευρώπη μας χρωστάει εκατομμύρια ευρώ από νοσηλεία πολιτών χωρών-μελών της Ε.Ε. ... | ckalfas | Υγεία | 4 | 11-02-2011 17:22 |
| "Φακέλωμα" μέσω κινητών, σταθερών τηλεφώνων και internet | paniko | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 10 | 20-01-2011 09:41 |
| Το γλέντι των Πρωταθλητών | MARK | Αθλητισμός | 4 | 12-04-2010 14:02 |