![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
k1200gt..σκεφτομαι ισως δωσω το k1200gt που εχω για gs1200adventure!! η μοτο αγοραστηκε ton 10/06 24500euro με ολα τα εξτρα που υπαρχουν για αυτην..κυριολεκτικα..θελω να βρω adventure 09 με αναλογα εξτρα και κατασταση με το gt.. εχω κανει 22500χλμ ταξιδιαρικα και ευλαβικα συντηρημενα
|
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητέ μου φίλε,δεν επιθυμείς την υγιείς κατάσταση της τσέπης σου?gs 08-09 μακρια....απο 2010 κι έπειτα....για Ψαξε το να δεις,απο συνεργεία μέχρι και φορουμς,ελληνικα κι εξωτερικού....
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk Last edited by taksidiotis; 14-04-2012 at 17:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
όταν διαβάζω τις κριτικές σου, σε κάθε ευκαιρία, για αυτή τη μηχανή, συνειρμικά μου έρχεται στο μυαλό "ένας γνωστός μου" καψούρης μια μία γκομενάρα, που από την ημέρα που τον παράτησε έγινε ξαφνικά πουτ@ν@, κ@ριόλα, σκύλα κλπ...... |
|
|
|||
|
|||
|
φιλε γιαννη εχεις αλλαξει 15 μηχανες,και ακομα ψαχνεσαι..
|
|
|
|||
|
|||
|
μα οποιος εχει αλλαξει 15 μηχανες, δεν τις εχει ταξιδεψει δεν εχει ''ζησει'' μαζι τους, δεν σημαινει οτι εχει και γνωσεις πανω σε αυτες ..........αντιθετα μαλιστα αν δεν συμβειωσεις πολυ καιρο με μια δεν μπορεις να την μαθεις ................τα υπολοιπα ειναι για την καφετερια...................ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολους |
|
|
|||
|
|||
|
ειμαι και νουριος σε forum γενικα και δεν το κατεχω το αθλημα ΗΥ...τωρα βρηκα πως απαντω!!!
.τελος παντων ειχα στο παρελθον gs adv 1200 07 και τα 2 και δεν ειχαν βγαλει τιποτα απο ζημια..ισως να παιζει ρολο και το οτι δεν ειμαι χωματινος και προτιμω το στριψιμο...και το gs πιστευω οτι ειναι το απολυτο μηχανημα για στριψιμο σε στενα κομματια..θα ακουσω εννοειτε αποψεις και σας ευχαριστω ολους
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να είναι καλορίζικο και καλοτάξιδο ότι και να πάρεις φιλαράκι ! ! !
Και να πάρεις αυτό που σε ανάβει ποιο πολύ ! ! ! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικα μόνο τα 07 κ τα 10αρια είναι τα καλα;;;
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διαχειριστής ιστολογίου κατηγορείται για εκβιασμό βουλευτή | GeorgeP | Επικαιρότητα | 1 | 09-04-2012 22:55 |
| Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
| Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
| Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |