![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους.Μετα απο πολλη σκεψη αποφασισα να πουλησω την στολη που πηρα πριν κανα 2μηνο(ειχα σχεδιασει ενα ταξιδι που δεν εγινε τελικα και μαλλον θα πουλησω και την μηχανη).Η στολη ειναι αφορετη κυριολεκτικα με τα ταμπελακια πανω(του παντελονιου το εκανε χειροτεχνια η μικρη
![]() ![]() ![]() ![]() Revit Cayenne Pro Textilejacket - FC-Moto Shop. Εβαλα το λινκ απο το fc moto για να παρετε πληροφοριες,τιμες και εχει και size chart για το σωματοτυπο.ΦΩΤΟ |
|
|||
|
|||
![]()
Κι ενα βιντεο παρουσιαση απο το ιντερνετ
|
|
|||
|
|||
![]()
Την συστήνω ανεπιφύλακτα, την ίδια έχω και την έχω καταευχαριστηθεί. Καλοπούλητη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω,και γω με μιση καρδια την δινω.Εχω ενα spyke 10HP το οποιο φοραω, ειναι πολυ καλο αλλα μολις εβαλα το revit δεν ηθελα να το βγαλω.Και να σκεφτεις οτι φοβομουν την παραγγελια απο το εξωτερικο για να μην κανω λαθος στο νουμερο,αλλα μολις τα φορεσα μου ηρθαν γαντι.Αν βαλεις και την εξωφρενικη διαφορα τιμης Ελλαδας-Γερμανιας ημουν διπλα χαρουμενος.Ας οψονται τα παιδια μου(ειναι και 2 πλεον)οποτε.........
|
|
|||
|
|||
![]()
αχχχχχ ατιμη κριση αλλα καλοπουλητη φιλε θα βρω κατι για την τσεπη μου!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ φίλε μου αν και νομίζω ότι για καινούργια στολή την δίνω σε πολυ καλή τιμή.....Αν τσεκαρεις λίγο τιμές Ελλάδας και εξωτερικού θα το καταλάβεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Up για τον Φίλο!
(με το καλό να την δώσεις! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να'σαι καλα Βασιλη,καλα ταξιδια....
|
|
|||
|
|||
![]()
Συζητιέται και ανταλλαγή με την αναλογη διάφορα με τα εξής ΜΟΝΟ: iPhone 4s,IPad 2 ή 3 και samsung galaxy s3.Αναλόγως κατάστασης θα συζητηθεί και η διαφορα.Απαραίτητη προϋπόθεση η άριστη κατάσταση και να είναι μέσα στην εγγύηση(μιας και πρόκειται για ηλεκρονικα είδη)
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τρομερό το μπουφανάκι Τασούλι...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Revit Cayenne Pro | babis 21 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 4 | 22-03-2011 14:24 |
Revit Cayenne Pro | emix | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 9 | 09-06-2010 11:13 |
Revit Cayenne Pro | κουτσαφτης βασιλης | Ζήτηση | 12 | 19-01-2010 08:01 |
REVIT CAYENNE | dim1150gsa | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 15 | 03-01-2010 04:29 |