![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΚΑΕΙ ! Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ !
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 20:25 ΔΕΙΤΕ ΤΟ Zougla online |
|
|||
|
|||
![]()
εξωγήινος ήταν.,.,.,.,.,.,.,
βλπ. γιέμ πέρνς ναρκωτικά.,.,.,., Last edited by tattoopanther; 18-04-2012 at 21:35. |
|
|||
|
|||
![]()
τι να πει κανεις!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα, τώρα θα σωθούμε στα σίγουρα........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ε,και..?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά αυτό το ξέρω…. Αφού ο προ..προ…προ πάππους μου του έδινε κρασί για τη θεία κοινωνία….
|
|
|||
|
|||
![]()
Ντροπή ! Τέτοιες μέρες που γιορτάζουμε την Ανάσταση του Χριστού να ανεβαίνουν τέτοια αντιχριστιανικά βίντεο.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Last edited by 264George; 19-04-2012 at 00:43. Λόγος: η κυβέρνηση διαψεύδει...... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Έτσι που τον περιγράφει μάλλον για τον Τσακ Νόρις θα πρόκειται!!!!! Εδώ που τα λέμε πιο πιθανό είναι να τον γέννησε η Αθηνά παρά μια παρθένα!!! Δεν μας γλυτώνει τίποτα... από τη μια οι εβραίοι, από την άλλη οι πελασγοί και οι λέλεγες!!! Μα τι πίνουν και δεν μας δίνουν?!?!?! ![]() Ευτυχώς που είχε σκουπίσει το δωμάτιο ο εφραίμ και δεν γίναμε ρεζίλι στον άκη!!!! Άντε να απελευθερωθεί και το παλικάρι κι εγώ τάμα κάνω να πέσω γονατιστός στα πόδια της τζούλιας... ![]() Αλήθεια ξέρετε ποιός γέννησε τον Τσακ Νόρις;;; . . Η θεία του... . . Σιγά που θα τολμούσε κάποιος να πnδήξει την μάνα του!!! Last edited by yannis; 19-04-2012 at 03:45. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|