GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 31-05-2012, 15:51
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS
Προεπιλογή Να κρατάτε τις αποδείξεις όσο παλιές κι αν είναι

Μέσα στη γενικότερη, όμορφη περιρρέουσα ατμόσφαιρα που ζούμε, που όλοι ψάχνουν λεφτά απ' όλους, έφτασε σήμερα στο σπίτι ραβασάκι 350ευρουλακίων + προσαυξήσεις + διπλασιασμός+ φπα +++++++ για παράβαση που είχε βεβαιωθεί στη Χρύσα (η γυναίκα μου) τον 9ο του 09. Το παράξενο της ιστορίας μιας και δεν θυμόταν να είχε αφήσει κάτι σ' εκκρεμότητα είναι ότι ήρθε ονομαστικά σε αυτήν ενώ το μηχανάκι που κινείται είναι στο όνομά μου, που λογικά σημαίνει ότι βεβαιώθηκε η παράβαση παρουσία της. Επίσης πληρωτέα στον δήμο Πατρέων ?????????????

Τι να θέλει να πει ο ποιητής αναρωτηθήκαμε κι άρχισε το ψάξιμο. Άντε τώρα να θυμηθείς περιστατικό που συνέβη το 09 όταν καθημερινά σχεδόν κινείσαι με το παπί. Τελικά αφού ανακάτεψε μία κούτα με απίστευτο χαρτομάνι, βρήκε την κλήση και την απόδειξη είσπραξης από τον δήμο την αμέσως επόμενη μέρα (175 ευρώ - αν πληρωθεί εντός 10ημέρου έχεις έκπτωση 50%).

Παίρνω τηλ. φίλο που δουλεύει στο δήμο και μάλιστα στην υπηρεσία που στέλνει τα ραβασάκια.

- Έλα ρε, έτσι κι έτσι, 350 ευρώ, κλπ

- εεε ναι, αφού μας πιέζουνε για λεφτά και δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία, στέλνουμε ραβασάκια

- Ναι ρε μλκ αλλά ήταν πληρωμένη η κλήση

- ΑΑΑ οκ να περάσει από το γραφείο μου με την απόδειξη και όλα οκ

- Και αν δεν είχα την απόδειξη από το 09???

- Θα πλήρωνες, εμείς δεν δεχόμαστε τπτ άλλο παρά μόνο την απόδειξη πληρωμής. Ότι και να μου έλεγες θα πλήρωνες.

- ΟΚ κατάλαβα, ρίχνετε αδειανές και όποιος μ@λ@κ@ς τσιμπήσει έχει καλώς, κέρδος θα είναι. Καλά δεν κάνετε έλεγχο αν έχει ήδη πληρωθεί?

- Άλλοτε κάνουμε και άλλοτε όχι, δεν υπάρχουν άτομα

- ΟΚ να μη σε κρατάω θα περάσουμε αύριο μαζί με τη γυναίκα μου και θ' ακούσετε μπινελίκι stereo dolby digital.

- Ναι ρε, νομίζεις ότι δεν ακούμε κάθε μέρα, έχουμε όμως συνηθίσει και δεν μας κάνει αίσθηση πιά, η δουλειά να γίνεται, το χρήμα να μπαίνει στο ταμείο και μπινελίκια ρίξε όσα θες. (και βάζει τα γέλια).

- Καλό μεσημέρι.

- Και σε σένα, χάρηκα που τα είπαμε.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ πάντως προσωπικά που σιχαίνομαι να μαζεύω άχρηστα χαρτιά, δεν ξαναπετάω τπτ.
Reply With Quote
Παλιό 31-05-2012, 16:02
Translatoras Ο/Η Translatoras βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς-Πειραϊκή
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Να κρατάτε τις αποδείξεις όσο παλιές κι αν είναι

Έχω ακούσει την ίδια ιστορία στο moto.gr με τα τέλη κυκλοφορίας.

Ζητάγανε τα τέλη κυκλοφορίας από παρελθόντα έτη (2000-2004)

Η υπηρεσία επικαλούνταν το "ΣΥΣΤΗΜΑ" που έδειχνε οφειλή και αν δεν είχες τις αποδείξεις πληρωμής τότε δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα.

Δεν λάμβαναν υπόψη ούτε καν το γεγονός ότι δεν μπορούσες να προμηθευτείς σήμα μιας χρονιάς αν χρώσταγες το σήμα από προηγούμενες.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΣΤΙ@.

Πίσσα και πούπουλα
Reply With Quote
Παλιό 31-05-2012, 17:35
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Έτσι ακριβώς θα πληρώσει φίλος 2000€ τώρα, για κλήση - πρόστιμο που είχε πληρώσει το 2009!!!
Πλήρωσε 1000% γιατί είχε αφαιρεθεί δίπλωμα και δε γίνεται να του το έδωσαν αλλιώς!
Δεν έχει όμως την γαμ@ απόδειξη και θα σκάσει πάλι! Ελπίζει σε διακανονισμό! Άκου που φτάσαμε.....
Reply With Quote
Παλιό 31-05-2012, 17:42
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Ακριβως το ιδιο...
παρανομο παρκαρισμο στον δημο Πειραια...
μετα απο 4 1/2 χρονια τουλαχιστον (το τοτε αυτοκινητο το ειχα πουλησει πριν 4 χρονια) και φυσικα δεν ειχα την αποδηξη...

Ευτυχως με λογικη κουβεντα (ηταν και καλη η κυρια που με εξυπηρετουσε) της εξηγησα οτι το ειχα πληρωσει αμεσα κτλ κτλ κτλ και παλι καλα που δεν χρειαστηκε να την ξαναπληρωσω...αν ηταν κανενας που δεν ειχε ορεξη για κουβεντα θα τα εσκαγα και παλι...!!!
Reply With Quote
Παλιό 31-05-2012, 22:07
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Και μετά περιμένουν να γίνει προκοπή...

Κράτος απατεώνας! κράτος μπουρδέlο!
Reply With Quote
Παλιό 31-05-2012, 23:03
pyrosbestis Ο/Η pyrosbestis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2011
Περιοχή: Κατερινη
Μoto: NSU-MAX250,(ZUNDAPP KS500)TRANSALP 600 και ......1200 GSA

Βεβαίωση παράβασις 2000(μια και "μοναδικη" που έχω πλήρωση)στην Θες\νίκη!!!Το 2006 στέλνουν να την ξαναπληρώσω!!!Τους στέλνω με FAX την πληρωμή και όλα καλά!!!Μετά από 2 χρονια το ίδιο!!!Ξαναστέλνω FAX την απόδειξη πληρωμής και όλα καλά!!!Δυο χρονια μετά το ίδιο!!!!!!Καντήλια στον υπάλληλο για να βρούν τα χαρτιά τους και θα τα πουν με των δικηγόρο μου και δεν μπαίνω καν στον κόπο ούτε για FAX όπως μου λέγαν !!! 2010 στέλνουν άλλη παράβαση του 2002!!!ΤΡΕΛΑ!!!!!!Κάνω τον δικηγόρο και ζητάω όλα τα στοιχεια της παράβασις για να προβώ στα νόμιμα μέσα γιατί την έχω πλήρωση(μουσι)!!!Μου λεν ξανα για FAX και τους έστειλα τα @πιδιά μου και απο τοτε δεν έχω νέα τους!!!
Reply With Quote
Παλιό 31-05-2012, 23:11
brasidas12 Ο/Η brasidas12 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2011
Περιοχή: petroupoli
Μoto: kawasaki versys 08
Προεπιλογή

Συγνώμη η κλήση είναι τροχαίας η δημοτικής αστυνομίας;γιατι της δημοτικής δεν μπορούν να σου κάνουν τιποτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 01-06-2012, 00:47
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

σε λιγο θα ερχονται στα σπιτια και θα ζητανε τις αποδειξεις απ τα διοδια
Reply With Quote
Παλιό 01-06-2012, 10:11
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από brasidas12 Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη η κλήση είναι τροχαίας η δημοτικής αστυνομίας;γιατι της δημοτικής δεν μπορούν να σου κάνουν τιποτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η κλήση είναι βεβαιωμένη από Τροχαία που όμως πληρώνεται στο δήμο. Αφορούσε παράβαση για κράνος η οποία ήταν 350€ και πληρώθηκε την επόμενη μέρα στο μισό της δλδ 175€.

Να σου πω από εμπειρία ότι ακόμα και αν ήταν κλήση από Δημοτική Αστυνομία που πολλοί τις αγνοούν και δεν τις πληρώνουν, πρέπει να πληρωθεί αλλιώς η οφειλή βεβαιώνεται στη ΔΟΥ που ανήκεις. Δεν παραγράφεται.
Reply With Quote
Παλιό 02-06-2012, 01:37
penti Ο/Η penti βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: athina
Μoto: gs1200r

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vaska Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ πάντως προσωπικά που σιχαίνομαι να μαζεύω άχρηστα χαρτιά, δεν ξαναπετάω τπτ.

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης