GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 12-06-2012, 11:16
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Η αιμορραγία συνεχίζεται...

Αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Αυτοκτονία συνταξιούχου στην Κηφισιά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2012 10:50

Web-Only

Τέλος στη ζωή του έδωσε συνταξιούχος στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά. Ο τραγικός αυτόχειρας, ένας 77χρονος πολιτικός μηχανικός, αυτοπυροβολήθηκε με την καραμπίνα του έξω απ' το σπίτι του.

Ο συνταξιούχος βγήκε νωρίς σήμερα, γύρω στις 5.30 το πρωί απ' το σπίτι του, στήριξε το κυνηγετικό του όπλο στο έδαφος και αυτοπυροβολήθηκε. Οι γείτονες που ξύπνησαν από τον πυροβολισμό βγήκαν το θύμα, που φαίνεται πως υπέκυψε αμέσως στα τραύματά του, πεσμένο σε μια λίμνη αίματος στο δρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, είχε φτάσει σε αδιέξοδο λόγω χρεών. Σε σημείωμα -που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- άφησε, αναφέρονται τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο του διάβημα, αλλά και συμβουλές προς τους οικείους του.

Αυτοκτονία συνταξιούχου στην Κηφισιά - Ελλάδα

Είναι η καταιγίδα "καλών" νέων που μας κατακλύζει και κάποιοι δεν αντέχουν την πολλή χαρά.....
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 11:57
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
Προεπιλογή Απάντηση: Η αιμορραγία συνεχίζεται...

Και να βλέπεις ΟΛΟΥΣ αυτούς που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ, να είναι μες την καλή χαρά, με τα κουστουμάκια και τα ταγεράκια τους, να "τσακώνονται" μπροστά στις κάμερες, να αλλάζουν κόμματα και ιδεολογίες κατά το δοκούν, και να ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ την ψήφο μας...
Και μετά απορώ μέχρι κι εγώ με τον εαυτό μου, που έχω πάει στ' άκρα... Ρε εκεί, και εκεί θα μείνω μέχρι να δω ότι κάτι αλλάζει._

Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 12:25
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων

Και να βλέπεις ΟΛΟΥΣ αυτούς που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ, να είναι μες την καλή χαρά, με τα κουστουμάκια και τα ταγεράκια τους, να "τσακώνονται" μπροστά στις κάμερες, να αλλάζουν κόμματα και ιδεολογίες κατά το δοκούν, και να ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ την ψήφο μας...
Και μετά απορώ μέχρι κι εγώ με τον εαυτό μου, που έχω πάει στ' άκρα... Ρε εκεί, και εκεί θα μείνω μέχρι να δω ότι κάτι αλλάζει._

( )
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 12:01
Senior Member

Τι να αλλάξει ρε φίλε..... δεν υπάρχει πλέον σταθερά στη ζωή μας.... ποιόν να εμπιστευτείς;!

Εγώ θα έλεγα πάντως να ετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο, δε βλέπω τι μπορεί να γίνει πιά....
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 12:10
Moderator

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι να αλλάξει ρε φίλε..... δεν υπάρχει πλέον σταθερά στη ζωή μας.... ποιόν να εμπιστευτείς;!

Εγώ θα έλεγα πάντως να ετοιμαζόμαστε για το χειρότερο σενάριο, δε βλέπω τι μπορεί να γίνει πιά....
Δεν ξέρω ρε φίλε, δεν ξέρω... Λίγο να σκεφτούμε περιμένω, ίσως με κάποιο σοκ, κάτι, λίγο να σκεφτούμε... Δεν μπορεί κάτι από μυαλό θα έχει μείνει κάπου στο βάθος.
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 12:04
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Εστέ αισιόδοξοι
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 12:29
Senior Member

Το μόνο σίγουρο, κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι πως αυτό που έλεγε αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ για καταγγελεία του μνημονίου είναι ανέφικτο. Μετά από δύο χρόνια διαρκούς "αιμορραγίας" δεν έχουμε πλέον το λίπος για να φύγουμε άτακτα από το ευρώ. Ακόμη κι αυτό που λένε τώρα όλοι για επαναδιαπραγμάτευση ανφιβάλλω αν θα γίνει αποδεκτό. Αν το κάνουν θα δώσουν λάθος σινιάλο στους υπόλοιπους. Θεωρώ πολύ πιό πιθανό να μας κάνουν αρνητικό παράδειγμα.

Διάβαζα λίγο πριν γερμανικές εφημερίδες, αναρωτιούνται τι θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχει αλλάξει τίποτε, όπως επίσης πολλοί αναγνωρίζουν ότι το φορτίο το κουβαλάει ο λαός χωρίς να έχουν πειραχτεί οι ελίτ της χώρας.

Ο Τζογόπουλος του ΕΛΙΑΜΕΠ είπε σε συνέδριο στη Χάλκη ότι ουσιαστικά το μνημόνιο δεν έχει εφαρμοστεί, ότι νόμος ψηφίστηκε δεν έχει εφαρμοστεί.

Οσο για λύσεις.... Αν δεν επιστρέψουμε στην πρωτογενή παραγωγή για ξεκίνημα δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι. Μιλάνε όλοι για επενδύσεις.... πως και γιατί; Οι Ελληνες που θα είχαν τη διάθεση δεν έχουν πλέον χρήμα και χρηματοδότηση. Οι ξένοι γιατί να επενδύσουν σε μιά χώρα που το φορολογικό αλλάζει τρεις φορές την ημέρα, η γραφειοκρατεία είναι εξοντωτική και σε πολλές περιπτώσεις διεφθαρμένη;! Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να δώσουμε δείγμα ότι αλλάζουμε. Προς το παρόν αυτό δε γίνεται.

πριν δυό χρόνια είχα προτάσεις και λύσεις, ( δεν υποννοώ ότι είμαι φωστήρας, βάσει λογικής ), τώρα δεν υπάρχει πιά η βασική προϋπόθεση....το ρευστό. Ολες οι κάνουλες κλειστές, απλά μας δουλεύουν ψιλό γαζί! Πραγματικά δεν ξέρω πιά ούτε τι να ψηφίσω
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 12:33
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Πρέπει να ξέρετε ....ότι πολλές αυτοκτονίες,δεν γίνονται γνωστες
Είναι επιθυμία της οικογένειας....
Και μη χειρότερα ....
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 12:47
Moderator

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρέπει να ξέρετε ....ότι πολλές αυτοκτονίες,δεν γίνονται γνωστες
Είναι επιθυμία της οικογένειας....
Και μη χειρότερα ....

Υπάρχει και κάτι άλλο Κώστα μου, που ίσως, λέω ίσως, είναι χειρότερο και από τις αυτοκτονίες. Η καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και ας μη ξεχνάμε και αυτούς που μένουν πίσω στην περίπτωση των αυτοκτονιών... Και ξαναλέω, ΟΛΟΙ αυτοί που τα τελευταία 30 περίπου χρόνια έχουν-είχαν κυβερνητικές και συνδικαλιστικές θέσεις και καρέκλες είναι υπεύθυνοι, και προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να πληρώσουν. ΟΛΟΙ. Τα χαστούκια είναι χάδι, αλλά ας είναι η αρχή. Θα μου πεις ότι εμείς τους βγάζαμε. Οκ, εμείς τους βγάζαμε, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι ήρθε η ώρα, μετά απ' όλα αυτά, εμείς να τους μαμήσουμε... Συγνώμη για το λεξιλόγιο αλλά πιστεύω ότι δεν είναι αδικαιολόγητο...
Reply With Quote
Παλιό 12-06-2012, 13:09
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπάρχει και κάτι άλλο Κώστα μου, που ίσως, λέω ίσως, είναι χειρότερο και από τις αυτοκτονίες. Η καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και ας μη ξεχνάμε και αυτούς που μένουν πίσω στην περίπτωση των αυτοκτονιών... Και ξαναλέω, ΟΛΟΙ αυτοί που τα τελευταία 30 περίπου χρόνια έχουν-είχαν κυβερνητικές και συνδικαλιστικές θέσεις και καρέκλες είναι υπεύθυνοι, και προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να πληρώσουν. ΟΛΟΙ. Τα χαστούκια είναι χάδι, αλλά ας είναι η αρχή. Θα μου πεις ότι εμείς τους βγάζαμε. Οκ, εμείς τους βγάζαμε, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι ήρθε η ώρα, μετά απ' όλα αυτά, εμείς να τους μαμήσουμε... Συγνώμη για το λεξιλόγιο αλλά πιστεύω ότι δεν είναι αδικαιολόγητο...

προτιμω να μην μιλησω πολιτικα, γιατι θα ξεφυγουμε απο την ουσια.......την απωλεια ζωης
ανθρωποι με την δικη σου σκεψη, δεν νομιζω οτι ειναι υποψηφιοι αυτοχειρες.....ισα-ισα, στην πρωτη δυσκολια σε βλεπω να καβαλας το GS και να εξαφανιζεσαι
υπαρχουν συνανθρωποι μας ομως,που αντιδρουν πολυ διαφορετικα και ακραια, με αποτελεσματα τραγικα.....οπως ειπες,μενουν και αλλοι πισω
λογω δουλειας......εχω δει τα αποτελεσματα,σε διαρκεια χρονου
επειδη το κρατος απουσιαζει και σε αυτες τις περιπτωσεις.....τον ρολο του, τον παιζουν οι φιλοι και γνωστοι.
θελω να πω οτι θα πρεπει να ερθουμε πιο κοντα, σε αυτες τις δυσκολες εποχες και μεσα απο κουβεντα και ψυχολογικη στηριξη,ισως αλληλοβοηθηθουμε.....
το προβλημα των αυτοκτονιων ειναι διπλα μας.......
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης