![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ψαχνω απο καποιο φιλο του φορουμ και τις 2 σελλες για gs 1100 σε λογικη τιμη.ειτε οριτζιναλ ειτε after market.Εψαξα λιγο και ειδα απαγορευτικες τιμες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Αύριο μάλλον θα έχω εγώ φίλε. Μόλις τους παραλάβω θα βγάλω φώτο και θα ανεβάσω για μα τους δεις.
Για την τιμή το συζητάμε αν σου κάνουν οι σέλες... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 |
|
|
|||
|
|||
|
ImageUploadedByTapatalk1341316434.021446.jpg
ImageUploadedByTapatalk1341316466.281005.jpg Αυτές είναι οι σέλλες φίλε μου... Για να καταλάβεις, έχω αγοράσει μια ολόκληρη μηχανη για ανταλλακτικά και έτσι έχω τις σέλλες τις οποίες δεν χρειάζομαι οπότε μπορώ να σου τις δώσω. Μόνο η μπροστά Σέλλα έχει ένα μικρό σημάδι το οποίο φαίνεται στην δεύτερη φωτό... ΘΩΜΑΣ iPhone sent via Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
εχω μονο οδηγου στα 70 € αν θες και βρεις την πισω να κανεις σετ ............ειναι καινουργια αν θες φωτο να σου στειλω....
Last edited by GAGARIN; 03-07-2012 at 16:53. |
|
|
|||
|
|||
|
καλησπερα μολις ειδα τα μυνηματα σας.Θα κοιταξω εαν εχετε τηλ στο προφιλ.Καποιες φωτο θα βοηθουσαν.Ευχαριστω και παλι.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
καλησπερα ο διονυσης ειμαι που εβαλα το ποστ για τις σελες,θα ηθελα εαν θα μπορουσες να μου πεις μια τιμουλα.Να κανω ενα μινι συμβουλιο με την γυναικα!!!η εαν μπορω να σε παρω καποιο τηλ και ωρες.Ευχαριστω πολυ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Παρακαλω το θεμα να κλεισει,ευχαριστω τον φιλο redspider(θωμα)για την εξυπηρετηση....καλα χιλιομετρα να εχουμε και παντα ορθιοι.
|
![]() |
|
|