GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
  #1  
Παλιό 17-07-2012, 20:09
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Μηνύματα: 19,324
Προεπιλογή Σπάει τη σιωπή του............

Σπάει τη σιωπή του ο εξάδελφος του Ακη

Άκρως επιβαρυντική για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ήταν η πολύωρη απολογία που έδωσε στον ανακριτή της υπόθεσης, ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας.


Ο επιχειρηματίας -συγκατηγορούμενος του πρώην υπουργού- που μετά από τρεις μήνες κράτησης ζήτησε να «σπάσει τη σιωπή του», φέρεται, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, να έδωσε πολύ επιβαρυντικά στοιχεία, όχι μόνο για τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης, αλλά και για άλλα πρόσωπα, τα οποία έως στιγμής δεν αντιμετωπίζουν κατηγορίες.
Κατά την εννιάωρη κατάθεσή του ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, ο Νίκος Ζήγρας φέρεται όχι μόνο να επιβεβαίωσε τα στοιχεία της ανάκρισης, αλλά και να έδωσε πολύ σημαντικές πληροφορίες για το ρόλο προσώπων στη διαδρομή των «μαύρων χρημάτων» από εξοπλιστικά προγράμματα, καθώς και να παραδέχθηκε ότι πράγματι διαχειριζόταν, μέσω εξωχώριων (off shore) εταιρειών, χρήματα του Άκη Τσοχατζόπουλου, έως το 2004.
Σύμφωνα με πληροφορίες, o κατηγορούμενος υποστήριξε επίσης ότι γνώριζε πως τα χρήματα αυτά ήταν «μαύρα», χωρίς όμως να γνωρίζει λεπτομέρειες για την προέλευση τους. Φέρεται επίσης να είπε ότι μετά το 2004, τον ρόλο του ανέλαβε ο επίσης κρατούμενος για την ίδια υπόθεση, επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης.
Ο Νίκος Ζήγρας αναφέρθηκε ακόμη στον ρόλο προσώπων, ήδη γνωστών στην ανάκριση από τις υποθέσεις των TOR M1 και των υποβρυχίων, αλλά και άλλων που δεν έχουν αντιμετωπίσει κατηγορίες.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι έδωσε στοιχεία συγκεκριμένου κρατικού αξιωματούχου, γνωστού στις δικαστικές αρχές, αλλά δεν έχει κληθεί ποτέ.
Φέρεται, ακόμη, να είπε ότι την πρώτη φορά που ήρθε στον ανακριτή δεν θέλησε να μιλήσει γιατί είχε δεχθεί λάθος συμβουλές, ενώ τώρα δήλωσε ότι είναι στη διάθεση των ανακριτών, προσβλέποντας σε θετική έκβαση της αίτησης αποφυλάκισης, που έχει υποβάλει.
Τέλος, αναφερόμενος στην προφυλακισμένη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, είπε ότι δεν είχε πολλές σχέσεις μαζί της, αλλά εκτίμησε ότι η κ. Σταμάτη πρέπει να γνώριζε πολλά, γιατί «ο Άκης της έλεγε τα πάντα».



αρχιζουν να κελαηδανε τα πουλακια μου.....

βαλτε μεσα και την αποτυχια της συγκυβερνησης στα οικονομικα, θα βγουν πολλα στην φορα για να μην ασχολουμαστε με τα μετρα που ερχονται
Reply With Quote
  #2  
Παλιό 17-07-2012, 20:33
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Μηνύματα: 19,324
Προεπιλογή Απάντηση: Σπάει τη σιωπή του............

Η πρώτη αντίδραση του Άκη για τις αποκαλύψεις του εξαδέλφου του
Με αφορμή τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Ν. Ζήγρα (πρώτου εξαδέλφου του Α. Τσοχατζόπουλου), ο υπόδικος πρώην υπουργός, με δήλωσή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού καταγγέλλει τον Ειδικό Ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, ότι ακολουθεί παράνομη και ανήθικη τακτική.








«Η ανακριτική Αρχή επιχείρησε συστηματικά μέχρι σήμερα συναλλαγή με κάποιους από τους εμπλεκομένους στην υπόθεση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η μη προφυλάκισή τους. Η ίδια πρακτική φαίνεται ότι συνεχίζεται και σήμερα, προϊόν της οποίας είναι και όσα ακούγονται απόψε. Καταγγέλλω ως εκ τούτου αυτή την παράνομη και ανήθικη τακτική του ανακριτή που συναλλάσσεται στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας με όσους ενδίδουν στις προτάσεις του».



να ειναι καλα βραδυατικα...............
Reply With Quote
  #3  
Παλιό 18-07-2012, 00:07
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Μηνύματα: 7,766
Προεπιλογή Απάντηση: Σπάει τη σιωπή του............

με νομικίστικα πάνε να την βγάλουν καθαρή, για τη ταμπακέρα λέξη!
Reply With Quote
  #4  
Παλιό 18-07-2012, 00:11
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
Μηνύματα: 8,106
Προεπιλογή Απάντηση: Σπάει τη σιωπή του............

Θα μιλήσουν αναγκαστικά.
Η δικαιοσύνη την έχει δέσει τόσο καλά την υπόθεση που δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.
Τώρα το καταλαβαίνουν τα ΠΑΣΟΚΙΚΑ Λαμόγια του κερατά.........................
Reply With Quote
  #5  
Παλιό 18-07-2012, 13:26
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Μηνύματα: 19,324
Προεπιλογή Απάντηση: Σπάει τη σιωπή του............

Ο πρώτος ξάδελφος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου κατά την πολύωρη απολογία του κατονόμασε τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της όλης ιστορίας, στοχοποιώντας ευθέως εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον πρώην Γενικό Γραμματέα Εξοπλιστικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ιωάννη Σμπώκο.
Συγκεκριμένα ο Νίκος Ζήγρας υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή:
• Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί που οργάνωσαν, προγραμμάτισαν και είχαν ρόλο πρωταγωνιστικό στην υπόθεση είναι οι: Απόστολος - Αθανάσιος (Άκης)Τσοχατζόπουλος, Καμπούρογλου(σ.σ: εκπρόσωπος της ελληνικής Drumilan International, που είχε αναλάβει τα αντισταθμιστικά των TOR-M1), Fouad Al-Zayat και Ντίνος Μιχαηλίδης.
• Οι τελικοί αποδέκτες του συνόλου των χρημάτων ήταν ο Αθανάσιος - Απόστολος Τσοχατζόπουλος και ο Ιωάννης Σμπώκος.
• Ο Μιχαηλίδηςήταν το πρόσωπο κλειδί στη υπόθεση, ο άνθρωπος που μεθόδευε όλες τις συζητήσεις, τις επαφές και τις αποφάσεις μεταξύ του Fouad Al-Zayat του Καμπούρογλου και του Άκη Τσοχατζόπουλου.
• Αυτός μετέφερε με βαλίτσες μεγάλα χρηματικά ποσά. Η μεταφορά χρημάτων γινόταν συχνά σε τσάντες και από τον Σμπώκο, αλλά και από τον Ιωάννη Μπέλτσιο, παλιό συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της προμήθειας των γερμανικών υποβρυχίων.
• Ο Σμπώκος δέχτηκε τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία επένδυσε ο πεθερός του που έχει σχέση με χρηματιστηριακή εταιρεία.
• Τα ποσά αυτά – χρηματικά μερίδια – ζητά απεγνωσμένα μέχρι σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος. (σ.σ: μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου του, αποκαλώντας τον Σμπώκο ως "βοσκό").
• Όλα τα έξοδα νοσηλείας μου στο εξωτερικό καταβλήθηκαν από τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Έδειχνε ενδιαφέρον για την έκβαση της υγείας μου και αισθανόμουν μεγάλη υποχρέωση στο πρόσωπό του. Πολύ αργότερα αντιλήφθηκα την υστεροβουλία του για τις παραπάνω ενέργειές του. Ήθελε να μην πεθάνω και δεν προλάβω να τον ενημερώσω για τους λογαριασμούς. Εμφανιζόταν ως σωτήρας μου.
• Τόσο η πρώην όσο και η νυν σύζυγος του Άκη γνωρίζουν τα πάντα γιατί ο Άκης τους τα εκμυστηρεύονταν όλα. Το ίδιο ισχύει και για την κόρη του, Αρετή, η οποία είχε πλήρη γνώση της υπόθεσης όταν αγόραζε το πολυτελές διαμέρισμα επί της Δεινοκράτους στο Κολωνάκι.
• Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε λυσσαλέες προσπαθείες να βγει βουλευτής για να εξασφαλίσει ασυλία και ξόδευε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ σε κάθε προεκλογική αναμέτρηση για την εξαγορά ψήφων από Ρωσοπόντιους στην Κύπρο, τσιγγάνους και εισιτήρια διαρκείας στον ΠΑΟΚ.

Reply With Quote
  #6  
Παλιό 19-07-2012, 01:04
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Μηνύματα: 5,181
Προεπιλογή Απάντηση: Σπάει τη σιωπή του............

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
[CENTER]Ο πρώτος ξάδελφος του πρώην υπουργού,[URL="http://ww.................................................................γάνους και εισιτήρια διαρκείας στον ΠΑΟΚ.[/SIZE][/B]






Και γιατί μένεις άναυδος?
Reply With Quote
  #7  
Παλιό 19-07-2012, 19:16
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Μηνύματα: 19,324
Προεπιλογή Απάντηση: Σπάει τη σιωπή του............

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Και γιατί μένεις άναυδος?

στο μικρολιμανο μενω..............
Reply With Quote
  #8  
Παλιό 19-07-2012, 20:55
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs
Μηνύματα: 2,806
Προεπιλογή Απάντηση: Σπάει τη σιωπή του............

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
στο μικρολιμανο μενω..............
Δεν σε πιστεύω, και εσυ εκει μένεις;
Reply With Quote
  #9  
Παλιό 19-07-2012, 18:42
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Μηνύματα: 4,214
Προεπιλογή Απάντηση: Σπάει τη σιωπή του............

Βγαίνει στον αφρό όπου να'ναι και η αιτία της αμέριστης συμπαράστασης του Τσίπρα προς τους λαθρομετανάστες
Ελπίζω να είναι αλήθεια και να προχωρήσουν σε επερώτηση στη Βουλή
Τον Λαλιώτη θα τον ξεμπροστιάσει κανείς
Δεν μπορεί να τα έκανε όλα τόοοοσο όμορφα ......
Reply With Quote
  #10  
Παλιό 20-07-2012, 18:50
squad Ο/Η squad βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Μoto: R1200GS'11 - Gilera vx125'05
Μηνύματα: 3,484
Προεπιλογή Απάντηση: Σπάει τη σιωπή του............

μεεεεεεεεεεεεεεεεεσα κολοζωα !!!! ολα σας!!
Reply With Quote
Απάντηση


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:52.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!