![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητά φιλαράκια
Με αφορμή την φιλοξενία στο σπίτι μου της οικογένειας του αγαπητού φίλου συνφουρμίτη Argi Αργύρη την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012 αντί του καφέ μας λέω να μαζευτούμε στο σπίτι μου στις 20:00 για να κάνουμε ένα παρτάκι . Το μενού θα περιλαμβάνει ζιγούρι με γ@μοπίλαφο η μακαρόνια ,Μπριζόλες στα κάρβουνα , σαλατούλες κ.λ.π. ![]() Λόγω του ότι θα πρέπει να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία παρακαλώ όπως δήλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας Υποχρεωτικά θα πρέπει να έρθετε με τα μαγιουδάκια σας και την πεσετούλα σας ![]() ![]() Φυσικά και θα έρθετε οικογενειακώς ![]() Όσοι πιστοί προσέλθετε ![]() Last edited by Eftixis; 30-07-2012 at 09:10. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους,
Ευτύχη ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και με το καλό να δεχτείς και τον Αργύρη. Slane παρών. |
|
|
|||
|
|||
|
Η πισίνα θα είναι γεμάτη, με ρακομελο;;;;;;;
![]() Καλές βουτιές........και να προσεχείς τον αργυρακο, γιατι τον είδα κομμενο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και καλά είδες, εδώ που ήρθε μόνο ακρίδες τον ταΐζουμε...
![]() ![]() ![]() yns και Αγγελίνα μέσα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τέτοια κάνεις Ευτύχη και τους ανακατεύεις όλους. Καλά να περάσετε και πάντα να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις .
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
... και είναι κ φρέσκια ... πράσινη πράσινη ...
|
|||
|
|||
|
Αχ αυτό το πιλάφι του Ευτύχη ...
Με το καλό φιλαράκια μου !!!! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
Άκου εκεί ζυγουρι....Αμ το άλλο;;;;;γaμοπιλαφο;;;;; Και η χαριστική βολή ελάτε με μαγιό και πετσέτουλεσ και μάλιστα με τα βάσανα μαζί.... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΡΕ ΕΥΤΥΧΉ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....Δεν θα σας ευχηθώ να περάσετε καλα Θα σας ευχηθώ να περάσετε ΤΈΛΕΙΑ ...... Να μου προσεχείς το Καρδιτσιοτικο μωρό |
![]() |
|
|