![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Από τον περασμένο Μάιο είχαμε αγοράσει ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ανκώνα, για 4 επιβάτες και 2 moto, με ημερομηνία αναχώρησης την 8/8. Προορισμός Ανκώνα για Αυστριακές Άλπεις με τον REK και τις συζύγους μας. Τα εισιτήρια τα έχουμε στα χέρια μας εδώ και 2 μήνες. Χθες λοιπόν, από απλή περιέργεια και μόνο, αποφασίζω να τηλεφωνήσω στις Μινωικές, μόνο και μόνο για να ρωτήσω την ώρα άφιξης του πλοίου στην Ανκώνα.
Minoan: Ποιος είναι ο κωδικός κράτησης των εισιτηρίων σας παρακαλώ; Strats: XXXXXXXX Minoan: Δε σας έχουν ειδοποιήσει; Strats: Όχι! Τι ακριβώς εννοείτε παρακαλώ; Minoan: To δρομολόγιο αυτό έχει ακυρωθεί από τα μέσα Ιουλίου, έχει ειδοποιηθεί το πρακτορείο από το οποίο πήρατε τα εισιτήρια Strats: "έμφραγμα" ![]() Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με το πρακτορείο που οδύρονταν ότι δεν είχε ειδοποιηθεί από τις μινωικές και ότι από μένα έμαθε για την ακύρωση, και μετά από ανταλλαγή πολλαπλών emails, όπου έφτασα στο σημείο να απειλήσω αν δε μου έβρισκαν λύση... και αφού ενημερωνόμουν για κάθε τους επικοινωνία με τη minoan, κατάφερα τελικά να εξασφαλίσω εισιτήρια για μια μέρα νωρίτερα, αναχώρηση δηλαδή 7/8 αντί 8/8 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, και με "αποζημίωση" δωρεάν γεύμα στο καράβι! Το αν θα μπορέσουμε να φύγουμε από τις δουλειές μας μια μέρα πριν, τα επιπλέον χρήματα για το φαγητό και ξενοδοχείο για την επιπλέον μέρα, ουδείς λόγος γι αυτά βέβαια... Επίσης, η ώρα αναχώρησης του καραβιού επιστροφής, είχε αλλάξει κι αυτή, μετακινήθηκε 3 ώρες νωρίτερα χωρίς φυσικά να έχουμε ενημερωθεί. Θα πηγαίναμε λοιπόν χαλαρά στην Ανκώνα 2 ώρες πριν την αναχώρηση του καραβιού και θα ανακαλύπταμε ότι το χάσαμε!!! Δεν ξέρω ρε παιδιά, αυτά εμένα μου φαίνονται πέραν κάθε λογικής και πραγματικότητας, τραγική συμπεριφορά "επαγγελματιών", το αποκορύφωμα του ερασιτεχνισμού και όχι μόνο... για να μην πω κι άλλα χειρότερα... ...μετά θέλουμε να ορθοποδήσει το κράτος... να έχουμε τουρισμό... Δείτε τις ειδήσεις το βράδυ της 8/8, να δείτε τι θα έχει γίνει στο λιμάνι της Πάτρας, βάζω στοίχημα ότι δεν είμαι ο μόνος που δεν ειδοποιήθηκε
|
|
|
|||
|
|||
|
Ηθικόν δίδαγμα:
Κάθε παρέα χρειάζεται ένα αγχωτικό σπασικλάκι σαν τον Στράτο, να προλαβαίνει τέτοιες καταστάσεις.. Πάρε έναν Στράτο στο ταξίδι, και αχρείαστος να είναι.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ειμαστε ενα ######### και μισο.............
![]() θα συμφωνησω με τον teo.........για τα υπολοιπα ![]() καλο ταξιδι στην παρεα........ ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Και πέρσυ Στράτο που γύριζα από Ανκόνα, όλοι οι επιβάτες της Μινωικής είχαν επιβιβαστεί στο Superfast γιατί είχε ακυρωθεί το δικό τους δρομολόγιο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
σε αυτά πάντα πληρώνεις και περιμένεις την σειρά σου υπομονετικά χωρίς άγχος και παράπονα και νεύρα, ποτέ δεν πάνε όλοι μαζί........... με λίγα λόγια υπάρχει μια τάξη που δεν υπάρχει στο κράτος Last edited by geokall; 02-08-2012 at 20:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς θέλει πάντα τσεκάρισμα συνεχώς των υπηρεσιών που κλείνεις.
Ευτυχώς που βρήκες λύση φίλε μου. |
|
|
|||
|
|||
|
παρομοια κατασταση με αεροπορικα εισητηρια ΙΒΕΡΙΑ...
λογω οτι πεταω συχνα (λογω δουλειας) για Ισπανια Μαδριτη συγκεκριμενα...μου ειχαν κλεισει αρκετα εισητηρια μπροστα...ενω πηγαινοερχομουνα χωρις κανενα ιδιαιτερο θεμα...ξαφνικα μαθαινω απο σποντα...οτι καποια δρομολογια της συγκεκριμενης εταιριας εχουν μοιραστει με την Aegean. οποτε αγχωτικο σπασικλακι και εγω...περνω το τμημα με τα εισητηρια να ρωτησω αν ισχυει κατι τετοιο... και μου λενε...δεν γνωριζουμε τιποτα...παρεπιπτωντος το επομενο ταξιδι ηταν σε λιγοτερο απο 4μερες... με περνουν μετα απο λιγο και μου λενε ρωτησαμε και μαθαμε οτι το εισητηριο μου ειναι μετατοπισμενο...για 1 μερα μπροστα...χωρις να με ρωτησουν ή εστω να με ειδοποιησουν...απο την εταιρια ΙΒΕΡΙΑ...(αποφασησε βλεπεις η εταιρια να ακυρωσει/μοιρασει τα δρομολογια της Δευτερα και Παρασκευη με το ετσι θελω και χωρις να ειδοποιησει κανεναν)... δλδ θα πηγαινα Δευτερα πρωι πρωι στο αεροδρομιο...και θα μου λεγανε πετατε την Τριτη και επιστρεφεται το Σαββατο το μεσημερι... ενα εργοστασιο και ποσοι αλλοι να με περιμενουν εκει... και αντε να πεισεις οτι δεν εισαι ελεφαντας μετα...!!! τι να πεις...!!! το σκατο που επεσε δεν λεγετε με αποτελεσμα να γινει ακυρωση σε ολα τα εισητηρια... να μου δωσουν ολα τα χρηματα πισω για καμια 10ρια εισητηρια πηγαινε ελα (λεφτα της εταιριας οχι δικα μου) και να μου κανουν δωρο στην Aegean ενα εισητηριο πηγαινε ελα...!!! Last edited by asotosios; 02-08-2012 at 15:46. |
|
|
|||
|
|||
|
...δηλαδή για 7/8 είσαι σίγουρος τώρα?
![]() Και σε εμάς Στράτο τον Ιούνιο το δρομολόγιο άλλαξε ώρα και διάρκεια και φτάσαμε στην Ανκόνα 6,5+ ώρες μετά. Θα μας είχε προλάβει ακόμα και ο Θοδωρής ......οδικώς!!!!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τουλάχιστον πρόλαβες και το έσωσες .
Καλό ταξίδι να έχετε . Δέστο και από την θετική πλευρά Στράτο .1 ημέρα επιπλέον
|
![]() |
| Tags |