![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ανοίγω το θέμα παρ' ότι διάβασα στα τεχνικά θέματα του forum δε βρήκα απαντήσεις για να αρχίσω να ασχολούμαι με το προβλημα που έχω στο μηχανάκι. Το γνωστό με το που ανοίγω διακόπτη αναβοσθήνουν εναλλάξ τα λαμπάκια του ABS χωρίς φυσικά να λειτουργεί στο φρενάρισμα.
Γνωρίζει κανείς μία αναλυτική συντήρηση που μπορώ να κάνω στο σύστημα, τυχόν βλάβες, θέματα προσοχής tip κ ότι άλλο που μπορεί να φανεί χρήσιμο ? |
|
|||
|
|||
![]()
Το ιδιο μου εκανε και εμενα σε 1150 και ηθελε αλλαγη ο πισω σενσορας του ABS. Για αρχη κοιτα μηπως θελει καθαρισμα καποιος σενσορας.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η μπαταρία σου είναι σε καλή κατάσταση; αν δεν είναι τα κάνει αυτά. μετά πρέπει να πας να του κάνουν ένα reset, (υπάρχει τρόπος να το κανείς και μόνος σου με πολύ προσοχή, αν θελήσεις πες μου ) να καθαρίσεις και τους σενσορες , αν πάλι δεν δουλέψει τότε μήπως έχει θέμα η μονάδα του ABS
Last edited by Gasgs; 29-08-2012 at 14:31. |
|
|||
|
|||
![]()
H μπαταρία είναι καινούργια, τους σένσορες τους καθάρισα. Το reset πως γίνεται ?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το παραπάνω ήθελα να σου στείλω αλλα δές και αυτό το βίντεο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Thanks GasGps !! To video ήταν κατατοπιστικό, το έκανα κ δούλεψε επιτέλους. Άλλη αίσθηση το ABS νιώθεις ασφάλεια. Αν θέλεις να το ακυρώσεις πχ σε χωματόδρομο πατάς το κουμπί του ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο καθαρισμος των ABS sensors βοηθαει και στην "ευαισθησια" του φρεναρισματος της μηχανης?
Εχω την εντυπωση οτι το abs μου εχει γινει πολυ ευαισθητο και μπαινει με το παραμικρο!! |
|
|||
|
|||
![]()
Από λάστιχα τη λες??????
|
![]() |
|
|