![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ψάχνω να βρω να αγοράσω ένα Gs adventure επετειακό 30 years με όχι πάνω από 20000 χιλιόμετρα σε άριστη κατάσταση... Οποίος έχει κάτι υπόψιν του ας μου το πει πληρώνω μετρητά...
Last edited by L3f; 25-09-2012 at 17:07. |
|
|||
|
|||
![]()
car.gr
Εχει 2 νομιζω αλλα η τιμη 14500 το ενα με τριπλτα και 20.000χλμ και 15000 για ενα με 980χλμ αλλα χωρις βαλιτσες! Ειναι γενικα πολυ λιγα και δυσκολο να εχεις επιλογες. Με το καλο! |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό με την τριπλετα πουλήθηκε το έχασα στο τσακ τώρα για το άλλο δεν το έχω δει αλλά και πάλι την θεωρώ υπερβολική την τιμή του..... Σε ευχαριστώ πολύ πάντως....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγω εγκατελειψα καθε προσπαθεια και τελικα θα κανω το δικο μου (οσο μπορει να γινει), ευτυχως που ειναι λευκο! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν αντεχεις χωρις adve
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να ευχηθώ και καλός πολίτης??? |
|
|||
|
|||
![]()
Πωωωω, άσε ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έκανα στις αγωροπωλησιες μου το μετάνιωσα πάρα πολύ που το έδωσα..... Που θα πάει όμως θα βρω κάποιο στα μέτρα μου...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αδερφε παρε ενα απλο adv και με 500 ευρω το πολυ το κανεις επετειακο μεσα στη bmw, ενα φτερακι (βαψιμο και αυτοκολλητα)και τη σελα αλλαζεις.καμια αλλη διαφορα.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά ναι δεν έχεις άδικο απλά θα προτιμούσα να μη μπω σε αυτή την διαδικασία αλλά άμα δω ότι δε βρίσκω ίσως καταφύγω εκεί απλά δε παίζουν και πολλα με 2 εκεντροφορους που αυτό είναι κάτι που δε μπορείς να το αλλάξεις παίζουν 1-2 αλλά τα αφήνω σαν τελευταία λύση...
|
![]() |
|
|