![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Συνελήφθη πριν από λίγο στο σπίτι του μετά από την έκδοση σχετικού εντάλματος σύλληψης ο πρώην Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος.
Για να είστε οι πρώτοι Έλληνες που το μαθαίνετε. Ούτε τα κανάλια το ξέρουν. Να γιατί gs forum............. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα μαζευτεί όλο το παρεάκι πίσω από τα κάγκελα. Το θέμα είναι να μην μείνουμε μόνο εκεί αλλά να γίνει και το βήμα παραπάνω που πρέπει να καθαρίσει λίγο η γλίτσα και το ξερατό.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν μου επιτρέπεται να επεκταθώ αυτή τη στιγμή. Πάντως μέχρι το πρωί θa έχουμε άλλες δύο συλλήψεις. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάψε γκρίνια .......εμ δεν μπορείς να δώσεις παρά πάνω στοιχεία εμ θες να περνεις και τα μπράβο ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
. - 2/10/2012 9:39:00
Σε πρόλαβαν άλλοι Νάπο. |
|
|||
|
|||
![]()
O Σμπωκος μενει στο Κεφαλαρι απεναντι ακριβως απο τον πεθερο μου.Ο πεθερος δεξιος παππου προς παππου κοιταζε καπως τον γενιοφορο με το ζιβαγγο αγωνιστη της Δημοκρατιας οπως τον ελεγε.Καποια μερα που ενας γειτονας εφερε τσιμεντα για την οικοδομη του απεναντι τον πηρε ειδηση που εχει βουτηξει ενα τσιμεντο μολις νυχτωσε και το πηρε σπιτι του.Μου λεει,αυτος ειναι γεν.γραμματεας εξοπλισμων.Γυρευε τι κανουν με τον Τζοχατζοπουλο εκει στο Υπουργειο.Και εγω του λεω ολα στραβα τα βρισκεις στο Πασοκ......
![]() |
![]() |
|
|