![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Θέλω να μάθω πού μπορούμε να προμηθευτούμε ύφασμα carbon και πόσο στοιχίζει. Τι σκληρυντή βάζουμε και που τον βρίσκουμε. Το αναφέρω γιατι έχω ακούσει ότι δεν ενδείκνυται ο σκληρυντή για πολυεστέρες που μερικοί χρησιμοποιούν. Και ότι άλλο γνωρίζετε και αναφέρετε είναι ευπρόσδεκτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποτε το είχα ψάξει επειδή ήθελα και ψαχνομουν με carbon-fiber, γενικότερα να έχεις ως πρώτο πράγμα στο μυαλό σου οτι είναι τοξικά.. Κατα δεύτερον, ότι το πρώτο πράγμα πρέπει να έχεις είναι το καλούπι, απο κεί και πέρα είναι πιο εύκολο απ´οτι σου φαίνεται τώρα..
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αν είσαι στην Αθήνα είναι μονόδρομος ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by siraxanz; 14-10-2012 at 20:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχει τεχνιτης στο Αργος με χρονια εμπειριας στην Γερμανία
που μπορεί να σου φτιαξει οτι θες Τιμες σχετικα φτηνες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να αγοράσω ένα μικρό κομμάτι carbon 5Χ5 πόντους για μικρόκατασκευή, που θα μπορούσα να βρω;
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πηγα και έχει τα πάντα. Απλά θέλω μόνο ένα μικρό κομμάτι και δεν λέει να δώσω περίπου 70 ευρώ για αυτό. Κάνει κάποιος κατασκευές να πάρω ένα ρεταλακι ;
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο μεγάλο το θες;
Τι θες να φτιάξεις; Τι πλέξη θες να εχει; Εγω δουλεύω carbon. Ειναι πανάκριβο σαν υλικό κ εχει μεγάλη φυρα. Δεν ειναι εύκολο πράγμα. Η ρυτινη του έχεις ρωτήσει πόσο κοστίζει; Ο Καταλυτης του; Θα το δουλεψεις με επίστρωση (πινελο) η θες να κανεις πειράματα με vacuum - infusion κλπ; |
![]() |
|
|