![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επιδή το καλοκαιράκι μας άφησε για φέτος και οι βροχούλες πλησιάζουν, εσείς ποιό site χρησιμοποιείτε για την έγκυρη πρόγνωση του καιρού;;;
Ρωτάω για Ελλάδα και όχι εξωτερικό. Όσοι έχουν επιβεβαιώσει τις προβλέψεις ας το γράψουν για να είναι πιο έγκυρες οι πληροφορίες. Καλές και στεγνές βόλτες ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ACCUWEATHER.COM
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
www.windfinder.gr
Aπο την εμπειρία μου στην θάλασσα, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι απο τα πιο αξιόπιστα site ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και ενα δευτερο ενω στον αερα τα παει περιφημα με την βροχη εχει ενα θεματακι. Για να δωσει βροχη θα πρεπει να ανοιξουν οι ουρανοι. Εαν θελετε την γνωμη μου ποτε δεν θα κοιτατε ενα σαιτ μονο. Εφοσον θεωρειτε οτι το Ποσειδων, το accuweather και την ΕΜΥ απο τα πιο αξιοπιστα τα ανοιγετε και τα τρια και περνετε μια κεντρικη ιδεα για το τι θα παιξει. Σας πληροφωρω οτι μια το ενα θα πεφτει μεσα και μια τον αλλο. Για σημερα το accuweather εδινε βροχη το πρωι ενω το windfinder εδινε υποψια βροχης κατα τις 3. Εβρεξε απο τις 11.30 μεχρι τις 15.30. το σιγουρο παντως ηταν οτι θα εριχνε μια ψιχαλα σημερα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο είναι το πιο σωστό όλων!
![]() Και για να... μετατρεψω λίγο την "υπογραφή" σου, και να την φέρω στα μέτρα μας... "όταν ο μοτοσυκλετιστης κοιτα μόνο ένα site, ο θεός γελά"!!! Χι χι χι Last edited by BOXER; 15-10-2012 at 19:56. |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΜΥ και ξερό ψωμί... Από τη μικρή εμπειρία μου με τη θάλασσα ξέρω ότι η ΕΜΥ στέλνει τον καιρό στο Navtex, κάνει αναγγελίες στα VHF, και γενικότερα η σοβαρή ναυτιλία κινείται με ΕΜΥ....
EMY- |
|
|||
|
|||
![]()
Εμυ και accuweather
Το ποσειδων εδω και κανα δυο χρονια δινει οτι να ναι. Για θαλασσες δεν ξερω. Για χερσαιες προγνωσεις μιλαω. Αποτοαιφονιμεταπατοκναομμμμ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πως το γράφεις ;;;; Το έψαξε έτσι -www.accuweather.gr-αλλά δεν υπάρχει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Wetter : Wetterzentrale : Top Karten : Prognose - GFS Europa
Οπου (850hPa Temperatur) θερμοκρασια στα 1450 περιπου μετρα, οποτε υπολογισε 12 μ13 βαθμος πιο πανω στα πεδινα Οπου (Niederschlag) Υετος, δηλαδη βροχη που θα πεσει ή χιονι αναλογα με τις θερμοκρασιες που εχει. Οι αριθμοι χαμηλα 00,06,12,18... κλπ ειναι ανα εξαωρο σε βαθος χρονο μεχρι 384 ωρες, Απο τα πιο εγκυρα σαιτ παγκοσμιως! Last edited by Chris1200; 16-10-2012 at 11:24. |
![]() |
|
|