![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο τοσο καιρο ειπα και εγω να αλλαξω το μουαγιε που ειχαν εμφανιστει ρωγμες στα σημεια που πιανει η δισκοπλακα.Πηρα τον κουμπαρουλι μου για φωτογραφο πηγα στο μαγαζι-αφου πηραμε ενα καφεδακι- ξεκινησαμε!
![]() ο κουμπαρουλης μου. ![]() ο ασθενης στο χειρουργειο ![]() βγαζουμε τα μπουλονια με ενα Τ50 ![]() ![]() να και το πρωτο σπασιμο!! ![]() βγαζουμε τις δυο βιδες της δαγκανας αφου εχουμε ανοιξει τα τακακια με ενα κατσαβιδι ![]() ![]() εβγαλα και τον αισθητηρα του abs μονο και μονο επειδη θα ζεσταινα το μουαγιε! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βγαζουμε με ενα μυτοτσιμπιδο την ασφαλεια.
![]() ![]() ζεσταινουμε το μουαγιε μεχρι να πιασει 110 c βαζουμε το πλακακι μεσα στον αξωνα ![]() βαζουμε και την πλακα του εξωλκεα. ![]() προσεχουμε να πατησει ακριβως και το ιδιο σαν αποσταση ![]() ![]() και μετα σιγα σιγα βιδωνουμε την βιδα του εξωλκεα μεχρι να βγει εξω το μουαγιε.προσοχη καιει πολυ!οσο πιο πολυ το ζεστανουμε τοσο πιο ευκολα θα βγει. ![]() ![]() βγαζουμε την δισκοπλακα απο το παλιο μουαγιε και την βαζουμε στο καινουριο χρησιμοποιοντας σπειροκολλα για τις βιδες. ![]() ![]() εδω το δευτερο σπασιμο!ειχα και αλλο χρονο φαινεται! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παρακατω δειτε τις διαφορες σε παλιο και σε καινουριο μουαγιε.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() για να το βαλουμε το μουαγιε πισω το ζεστανα 1 ωρα περιπου!και μπηκε ευκολα! ![]() με αυτο το κομματι το χτυπησα για να κατσει καλα πανω στο δαχτυλιδι. ![]() ![]() ![]() βαλαμε και την ασφαλεια ![]() μετα βαζεις δαγκανα με τα τακακια.παταμε το φρενο κανα δυο φορες για να πατησουν τα τακακια.βαζουμε ροδα και εσφιξα προσωπικα με 60nm που λεει και η οδηγια και ετοιμος για δοκιμη. ευχαριστω τον ALFA7 για τα εργαλεια και τις οδηγειες. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ κατατοπιστικό!!!!!....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η πλακα-εξολκεας του μουαγιε ειναι πατεντα???? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||