![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο κηπουρος μας τρελαθηκε (δηλ ζητησε αυξηση
![]() Μου 'φορτωθηκε' λοιπον η φροντιδα του κηπου ![]() Αν καποιος εχει καμια σε αχρηστια για πουλημα παρακαλω να επικοινωνησει μαζι μου! ![]() Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου καλημερα υπαρχει ενα μελος μας που εχει μια ειναι ο κομαντερ μπες μεσα στο προφιλ του και παρτον τηλεφωνο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω ! Θα το ψαξω
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλ αν τηλεφωνησω στον commander κυνδυνευω να βγαλω ονομα ε?
Κριμα ρε γμτ για μια μηχανη του γκαζον...... ![]() ΠΜ επιτρεπεται να στειλω τουλαχιστον? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=vrider;868607]Δηλ αν τηλεφωνησω στον commander κυνδυνευω να βγαλω ονομα ε?
Κριμα ρε γμτ για μια μηχανη του γκαζον...... ![]() ΠΜ επιτρεπεται να στειλω τουλαχιστον? Αυτο που εγραψα....το εγραψα για το πουλι και οχι για σενα φυσικα ![]() Ευχομαι να σε βοηθησει καποιος φιλος για το εργαλειο που ζητας, αλλα μαλλον δεν θα ειναι ο commander ![]() Αν σε βοηθουσε κατι που εχω κανει εγω κατα καιρους.......ειναι να προσπαθησεις να νοικιασεις μια τετοια μηχανη, αν δεν την χρησιμοποιεις συχνα Υπαρχουν τετοια καταστηματα..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=gsmaniac;868621]
Απόσπασμα:
![]() Ευχαριστω παντως για τη συμβουλη, μου περασε απο το μυαλο να νοικιαζω οταν τη χρειαζομαι αλλα απο Απριλιο εως Σεπτεμβριο κουρευουμε μεσο ορο δυο φορες το μηνα και ουσιαστικα κανουμε 'αγραναπαυση' απο Δεκεμβριο μεχρι Μαρτιο οποτε μαλλον δε συμφερει η ενοικιαση . ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αμα θα ακουσεις κανενα πουστλουκι μετα απο τον @vrider δεν θα εχει αδικο ο ανθρωπος............
![]() Συντοπιτη @vrider για την μηχανη μου το λεει μην τον κακοριζεις ειναι καλο παιδι και αν σπαμαρι λιγο παραπανω ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |