![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε συνέχεια ενός παρόμοιου θέματος που τρέχει στο φόρουμ για δανεισμό μηχανής σε φίλους, βάζω ένα κάπως διαφορετικό ερώτημα.
![]() Ανεβαίνετε σε άλλες μηχανές σαν συνοδηγός, αν ναι νιώθετε άνετα ή όχι.. ![]() Προσωπικά το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι, δεν θέλω να μιλήσω για εμπιστοσύνη και τέτοια, η πραγματικότητα είναι μία, τα κάνω πάνω μου οπότε δεν......
|
|
|
|||
|
|||
|
Συμφωνώ με τον Σταύρο! Απορώ πως ανεβαίνουν οι άλλοι σε μένα! Αν και για να είμαι 100% ειλικρινής όσοι έρχονται δεν οδηγούν μηχανή.
Πριν χρόνια δεν έμπαινα ούτε ως επιβάτης σε αυτοκίνητο! Τώρα επιλεκτικά το κάνω. |
|
|
|||
|
|||
|
σχεδόν ποτέ και αν το κάνω είναι είτε για πολύ μικρές διαδρομές είτε ελλείψει άλλης εναλλακτικής....
|
|
|
|||
|
|||
|
και χωρίς να αισθανομαι άνετα..
|
|
|
|||
|
|||
|
προσφατα εκανα το λαθος να δωσω την μηχανη μου
στον υιο μου και να ειμαι συνεπιβατης ..................ε δεν το ξανακανω με τιποτα και για κανεναν πλεον ...............
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
στην μία ρόδα σε πήγε? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ε φιλε μου δεν ηταν σε μια ροδα κ στις 2 ητο
τωρα γιατι χ....κε παραγματικα δηλαδη δεν ξερω... ![]() ![]() Ειναι να το εχεις σαν συνοδηγος...
|
|
|
|||
|
|||
|
ευτυχως οχι αλλα χαλασε τον δεξι μαρπιε
και την ασφαλτο
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω φταιω που σου δειχνω τι μπορει να κανει η μηχανη σου αλλα δεν πειραζει....
|
|
|
|||
|
|||
|
παληκαρι μου να εισαι σιγουρος οτι γνωριζω και η μηχανη του ροσι τι κανει αυτο δεν σημαινει οτι εγω θελω η ειμαι ικανος να τα κανω
|
![]() |
|
|