![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλό μήνα.
Πόλη: Θεσσαλονίκη Δήμος: Ευόσμου Ώρα: 19.30 Ακριβής τοποθεσία: εδώ Κατάστημα: Central (δηλαδή στο κέντρο της πλατείας του Ευόσμου) Θέματα: -Πόσο καυτός είναι ο Ιούλιος; (Θα ακολουθήσει σχετική πασαρέλα στον πεζόδρομο) -Πού βρίσκονται τα μέλη του φόρουμ που ανανέωσαν την πράσινη κάρτα τους; Απαγορεύονται: οι καφέδες και τα ξώπλατα Επιτρέπονται: οι καθυστερημένες προσελεύσεις Σας παρακαλώ, να τιμήσετε με την παρουσία σας την πρώτη μπύρα (δεν καταλαβαινω γιατί τον λένε καφέ) που ανεβάζω την πρώτη του μηνός |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό οι μπυροποσιες!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη καφεδομπυροσυναξη!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά βορειο-μπυρόνια !!!
Sent from my genious iPad mini, using Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
θα εχεις παρεα και φιλους απο την λευκαδα ??????
αν μου υποσχεθειτε οτι θα καθεστε θα το σκεφτω για να ερθω.,.,., ![]() αλλιως καλα να παθετε.,. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ !!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η μετάθεση ειναι κοντά. Ας κάνουμε τα τελευταία χατήρια (μην αλλάξει γνώμη δηλαδη) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Εγώ πολύ θα ήθελα να κάτσω, αλλά μ' εμποδάΕΙ ο Ο5Ι1. ![]() Καημένο μου παιδί, όταν θα φύγω και δε θα ΄χει σε ποιον να "ξεσπάει", να εύχεσαι να μην πάρεις τη θέση μου . . . γιατί σε βλέπω μετανάστη στη Νιγηρία. ![]() Ενημερωτικά, οι μηχανές παρκάρουν άνετα μπροστά το δημαρχείο, επί της Παύλου ΜΠελλά και 4-5 εξ' αυτών πλησίον του καταστήματος, όπου υπάρχει χώρος ειδικά για μΑχανάκια. Ενημερώστε και το μαγαζί, για να μοιράσει ωτοασπίδες στους θαμώνες, θα διαπληκτιστώ με τον vara. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα σκασω μυτη και γω να περιμεμουμε τα παλουκαρια απο transylvania
αντε με το καλο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ωραία πράγματα κοπέλια καλή μπυροκατάσταση