![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ψάχνω για μεταχειρισμένα προβολάκια για r1200gs 08, κομπλέ σύστημα, με βάσεις, καλωδίωση και διακόπτη, είτε της BMW είτε κάποιας άλλης εταιρίας...
Και τμηματικά πάντως αν υπάρχει κάτι το συζητάω.... |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Για κοίτα στο car.gr νομίζω ο τύπος από τα Χανιά πουλάει τέτοια που θέλεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Φυσικά και πουλάει...και τα απλά προβολάκια με τις βάσεις τους, το διακόπτη και την καλωδίωση μου βγαίνουν στα 360 ευρώ...
Σοβαρά τώρα, ο διακόπτης της BMW (μόνο το κουμπί και η θήκη του που κουμπώνει πάνω στην πλάτη των αριστερών διακοπτών) έχει 134 ευρώ μόνος του!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
134€ κάνει , αλλά περιλαμβάνει και την καλωδίωση. Η οποία έχει φισάκια κλπ και κουμπώνει στον εγκέφαλο. Σαφώς και είναι ακριβό το συστηματάκι, αλλά ΔΕΝ πρόκειται για ένα απλό διακόπτη μόνο του. |
|
|
|||
|
|||
|
Τι να σου πω ο καθένας από αυτούς ζητάει ότι θέλει γιατί υπάρχουν κάποιοι που τους τα δίνουν.
Η ζωή και η μηχανή δεν έχουν όπισθεν . Από το iPad μου |
|
|
|||
|
|||
|
Άκυρο.
Τελικά τη δουλειά θα την κάνω με τα Hawk της sw-motech με δικές τους βάσεις και διακόπτη, συνολικά στα 185 ευρώ... Είδωμεν για το αποτέλεσμα... |
|
|
|||
|
|||
|
Ξέρει κανείς πόσο πανε τα προβολια τις bmw για απλο Gs κόμπλε με βάσεις, καλ,κλπ;;
|
|
|
|||
|
|||
|
Περίπου 450...είπαμε...θέλουν 134 μόνο και μόνο για το διακόπτη...
Το teileineile.de τα είχε τα απλά στα 400 αλλά τώρα βλέπω τα έκοψε και δίνει μόνο τα led στα 460... |
|
|
|||
|
|||
|
Γύρω στα 600€ τα led.
|
![]() |
|
|