![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και τα 2 παντελόνια είναι σε άριστη κατάσταση... και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολύ.
Αυτό είναι το καλοκαιρινό... Dainese - DRAKE AIR TEX - Motorbike - Europa - Italiano το οποίο το δίνω στα 130 ευρώ. Μέγεθος 52. Το χειμωνιάτικο είναι της μάρκας HELD αλλά δεν το βρίσκω να πωλείται σε κάποιο site από το λίγο ψάξιμο που έκανα τώρα. Το είχα αγοράσει τον Σεπτέμβρη του 2009 περίπου στα 130 ευρώ. Το δίνω 60 ευρώ. Είναι αδιάβροχο σε λίγη βροχούλα που μπορεί να σου τύχει (δοκιμασμένο)... αλλά σε καταιγίδα θα πάρει νερό (επίσης δοκιμασμένο). Μέγεθος Large σε μαύρο χρώμα. Έχει και τιράντες που μπαίνουν στο πίσω μέρος του παντελονιού με φερμουάρ. Φωτογραφίες θα ανεβάσω τις επόμενες ημέρες. Για όποιον ενδιαφέρεται και για τα 2 μαζί θα κάνω μια καλύτερη τιμή. |
|
|||
|
|||
![]()
Το χειμωνιατικο εχει αφαιρουμενη επενδυση; θα με ενδιεφερε; δες μηπως σε καποιο καρτελακι γραφει μεγεθος.ευχαριστω
Sent from the dark side of the moon. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το διαβασα.Επειδη εχω held εχει 2 ταμπελακια ενα που λεει large πχ αλλα κ ενα στο μηρο που λεει μεγεθος μεσης κ μηκος.
|
|||
|
|||
![]()
Δικαιωμα
![]() Ειμαι 1,89 & 95 κιλα παιζει το νουμερο να μου κανει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω πως ναι... είμαστε αρκετά κοντά στις διαστάσεις μας...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αποσυρω το ενδιαφερον μου! Ευχαριστω για τις κατατοπιστικες πληροφοριες του vag990
|
|||
|
|||
![]()
Απο τα γραφομενα του Βαγγελη το παντελονι πρεπει να ειναι το GAVIA , ειχα το ιδιο και ειναι αρκετα καλο παντελονι για τα χρηματα του....
|
|
|||
|
|||
![]()
Το καλοκαιρινό παντελόνι πουλήθηκε.
Σε ευχαριστώ φίλε TAZMAN. Καλοφόρετο! Το Held νομίζω πως όντως είναι το Gavia όπως αναφέρει και ο Κώστας. Η μόνη διαφορά είναι πως εμένα στο ύψος του γονάτου, από την εξωτερική μεριά, έχει ένα μικρό κομμάτι ανακλαστήρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Βαγγελη να σε καλα!
Το παντελόνι άριστο σαν καινούργιο! Όποτε κατεβείς ξανα Κοζάνη σε περιμένω για καφε ![]() |
![]() |
|
|