![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Δευτέρα, 3 Αύγουστος 2009
Προσέξτε που βάζετε βενζίνη και αν είναι νοθευμένη! ![]() Τα ξημερώματα του Σαββάτου 1-8-2009 περίπου στις 4:00 σταμάτησα στο βενζινάδικο μάρκας ΕΤΕΚΑ που τώρα έχουν βάλει πάνω από την πινακίδα ένα πανό με τα γράμματα Α.Π. (Ανεξάρτητο Πρατήριο που βρίσκεται στη λεωφόρο Βάρης 500 μέτρα περίπου...από την παραλία στο ρεύμα προς Κορωπί προκείμενου να ανεφοδιάσω το αυτοκίνητο μου το οποίο ήταν ήδη μισογεμάτο λόγω επικείμενου ταξιδιού μου την Κυριακή τα ξημερώματα. Μετά τον ανεφοδιασμό ανακάλυψα τα εξής Α ) η ποσότητα που μου έβαλαν (47 λίτρα) είναι υπερβολική για ένα αυτοκίνητο με ρεζερβουάρ 60 λίτρων το οποίο όπως είπα ήταν ήδη μισογεμάτο. Β ) την επόμενη μέρα που ξεκίνησα το αυτοκίνητο μετά από λίγο άρχισε να μου κάνει διακοπές ο κινητήρας που σημαίνει ότι η ποιότητα των καύσιμων δεν ήταν καλή (μάλλον είχε νερό μέσα στην βενζίνα) και έπειτα από αυτό να αναγκαστώ να αδειάσω το μισό ρεζερβουάρ να βάλω άλλη βενζίνα αλλά ακόμα το αυτοκίνητο μου να έχει πρόβλημα Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:18 μμ πηγή: troktiko.blogspot.com |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() .............Και τί να κάνεις?Πιστεύω πάντος οτι λίγα είναι τα βενζινάδικα που πουλάνε πλέον καθαρή βενζίνη....Οσο για τα λίτρα...Εκεί σταματάς,και εαν δεν βρείς άκρη με τα λόγια,φωνάζεις επιτόπου τα αρμόδια συνεργεία ελέγχου!! !! !! Last edited by Gazi; 03-08-2009 at 17:35. |
|
|
|||
|
|||
|
Και εμενα με ρεζερβουαρ 50 lit εγραψε 51,5 οτι μου εβαλε το ειδα κατοπιν εορτης και αφου ημουν μακρια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Προχτές σε μία ΕΚΟ έβαλα 66 λίτρα
σε ρεζερβουάρ 60 λίτρων (άντε να έπαιρνε 62 όταν ήταν άδειο)!Που μπορούμε να το καταγγείλουμε αυτό για να το ελέγξουν;;; |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απευθύνθηκα στο ΚΕΠΚΑ και με παρέπεμψαν στο http://www.efpolis.gr/ που είναι δημόσια υπηρεσία. Μου είπαν το εξής: "Όσον αφορά στο θέμα σας, θα αποτανθείτε με όλα τα στοιχεία που έχετε στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης, Πλ.Κάνιγγος τηλ.1520, για καταγγελία. Το πιθανότερο όμως είναι να σας ζητηθεί απόδειξη που να αναφέρει τα λίτρα που βάλατε για να στοιχειοθετηθεί πλήρως η υπόθεση. Με εκτίμηση, Τμήμα Καταγγελιών Παραπόνων ΚΕ.Π.ΚΑ KEPKA - Consumers Protection Centre, 32 Vas. Irakliou Str. - GR 54624 - Thessaloniki, Phone: +302310233333 - Fax: +302310242211, email: consumers@kepka.org - http://www.kepka.org. " |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δυστυχώς το θέμα των πρατηρίων βενζίνης είναι πολύ μεγάλο!
Παλαιός συμφορουμίτης ο οποίος είχε βενζινάδικο με τον θείο του, μου εκμυστηρεύτηκε τόσα μυστικά, (νοθείες, λαθραία, τοκογλυφία κλπ.) που δικαίως μπορούμε να μιλάμε για μαφία της βενζίνης. Η πιο σωστή λύση είναι, όπως προαναφέρθηκε, να βάζουμε βενζίνη από συγκεκριμένα πρατήρια τα οποία με την εμπειρία μας και μόνο τα αξιολογούμε. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|