![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι ο Λευτέρης και έχω μια μπέμπα 1200. Μου αρέσουν οι βόλτες μαζί της αλλά και η παρέα. Πιστευω οτι σε αυτό το χώρο θα τα βρούμε. Υγεία σε όλους.
![]() ![]()
Last edited by skippybi; 29-08-2009 at 23:09. Λόγος: βελτίωση... |
|
|
|||
|
|||
|
Καλως ηρθες στην παρεα μας Λευτερη.
|
|
|
||||
|
||||
|
Φίλε Λευτέρη,
καλωσόρισες στην παρέα του GS Forum .... Και σε μας αρέσουν οι βόλτες με τις μοτοσυκλέτες, καθώς και η καλή παρέα ..... Καλή διαμονή λοιπόν και καλές βόλτες με την "κούκλα" σου .... Υ.Γ. τις πληροφορίες που μου ζήτησες για το service, στις έστειλα με ΠΜ .... ![]() .
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
καλως τον!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλως ορισες στην ζεστη παρεα μας.
|
|
|
|||
|
|||
|
καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σου Λευτερη με την ομορφη κυρια σου...
Καλως ηρθες στην παρεα μας. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ηρθες φιλε στην παρεα μας!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλωσόρισες φίλε Λευτέρη στην παρέα μας!!!
Να χαίρεσαι την κούκλα σου και να μοιραστείς μαζί της πολλά, ποιοτικά και προπαντός όρθια χιλιόμετρα! Σε λίγο καιρό, ξαναξεκινούν οι εβδομαδιαίες συναντήσεις μας, οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να τα πούμε και από κοντά! Ως τότε, να είσαι καλά και να γράφεις πάντα καλά διαδικτυακά και μή χιλιόμετρα! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ OCC ΚΑΙ ΤΗ SIEMENS | georgekostas | Άλλες εταιρίες | 16 | 03-09-2009 09:42 |
| ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ SARGAIL | sargail | Καλώς ήλθατε | 19 | 15-04-2009 09:00 |
| MΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ;;;; | JOHN-X | Καλώς ήλθατε | 29 | 11-04-2009 10:29 |
| ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 66 | 23-02-2009 16:34 |
| ΚΑΛΗΜΕΡΑ.... | falcon | Καλώς ήλθατε | 19 | 22-02-2009 20:33 |