![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τις περισσότερες φορες το πρωι κυριος που ξεκιναω..με το που παίρνω την 1 στροφή απο το στενό μου κ πατώντας λιγο τον συμπλέκτη(την ωρα που στρίβω)η μηχανη κανει να σβήσει...κ για να μην γινει αυτο γκαζώνω...σημερα μαλιστα που δοκιμασα να μην γκαζώσω ..ετσι απλα εσβησε!!!....τι παιζει ειναι φυσιολογικό η" πρεπει να το ψαξω περισσότερο???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μετά δεν στο ξανακάνει ;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν ζεστενεται στο κανει;
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμένα το κάνει. Όμως δεν είναι τίποτα. Απλά είναι ακόμα κρύος ο κινητήρας και κρατάει χαμηλό ρελαντί. Αν υπάρχει τόσο πρόβλημα,τράβα λίγο το τσοκ και κράτα το ανοιγμένο μέχρι να σου ανάψει η πρώτη μπάρα στο θερμόμετρο. Εννοείται ότι δεν περιμένεις στο ρελαντί να ζεσταθεί, αλλά φεύγεις κανονικά όπως και πριν.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ήξερα ότι έχεις το 1200
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μετα..σε οπουδήποτε σημείο της διαδρομής μου δεν το ξανακάνει!!!...παρα μονο στα πρωτα μετρα!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιατί μου το κάνει κι εμένα και πίστευα οτι κάτι με την ρύθμιση παίζει ή το κάνουν τα 1150 γενικά. |
|
|||
|
|||
![]()
A, και το άλλο που θυμήθηκα.
Μήπως όταν τη βάζεις μπρός, έχεις λίγο "τσιμπημένο" το γκάζι και έτσι ο υπολογιστής καταγράφει λάθος θέση για "zero throttle" και αργότερα όταν το αφήνεις, πάει να ρίξει τις στροφές κάτω από το ρελαντί; |
![]() |
|
|