![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΠΑΠΑ ΜΟΥ
![]() Συζητούν τρεις παπάδες, ένας από το Aγιο όρος, ένας από Αθήνα και ένας Κεφαλλονίτης για το πως κατανέμουν τα έσοδα των εκκλησιών τους. Λέει ο παπάς από το Aγιο όρος: "Εγώ Πετάω στον αέρα όλα τα νομίσματα και όσα έρθουν κορώνα είναι του θεού και τα δίνω για τις ανάγκες της εκκλησίας και όσα έρθουν γράμματα είναι δικά μου." Λέει ο Αθηναίος παπάς: "Και εγώ πετάω τα νομίσματα στον αέρα και όσα σταθούν όρθια είναι του θεού και της εκκλησίας, όσα πέσουν στο πλάι (κορώνα ή γράμματα) είναι σαφώς δικά μου." Και στο τέλος ο Κεφαλλονίτης ο παπάς: "Εγώ κύριοι συνάδελφοι κάνω το ίδιο που κάνετε και εσείς με πιο απλές διαδικασίες για να μη χάνουμε και χρόνο. Πετάω στον αέρα όλα τα νομίσματα. Όσα θέλει τα κρατάει ο Θεός και όσα πέσουν κάτω είναι δικά μου! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
:sm6:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλοοοοοο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα ήταν αστείο αν δεν ήταν πραγματικότητα
ξέρω από πρώτο χέρι παπά χωριού (δεν θα πω περισσότερα για να μην το χοντρύνουμε) όπου: 1) η εκκλησία κοντεύει να πέσει αν και είναι πάντα γεμάτοι και οι χωριανοί καλές τσέπες που δίνουν 2) δεν αφήνει να μπει επίτροπος, έχει τη γυναίκα του 3) δεν αφήνει να αλλάξει ο παπάς παρά το ότι είναι εδώ και χρόνια για σύνταξη και υπάρχουν τουλάχιστον δυο νέοι που ενδιαφέρονται (ο ένας έγινε παπάς τελικά - τον είχε απλώς για ψάλτη πριν - και επειδή δεν του δίνει την εκκλησία έχει φύγει και εκκλησιάζει στο εξωτερικό) 4) το ωραίο το άφησα τελευταίο - έχει φτιάξει ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ στην Αθηνα για τα παιδιά του (νομίζω παίζει και για τέταρτο σπίτι), χωρίς ούτε στεγαστικά ούτε τίποτα ...είπατε τίποτα; μήπως "φωνάζει" το πράγμα; |
|
|||
|
|||
![]()
άλαλα τα χείλη των ευσεβών!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο ΘΕΟΣ τα εστειλε παιδι μου...... ............Ο ΘΕΟΣ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΙΚΟΣ | soter3gm | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 04-10-2009 10:29 |
Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ.... | Gazi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 31-08-2009 22:28 |
Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ | Gazi | Ανέκδοτα | 10 | 19-07-2009 05:25 |
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! | SAMURAI | Καλώς ήλθατε | 16 | 27-04-2009 16:49 |
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.... | falcon | Καλώς ήλθατε | 19 | 22-02-2009 20:33 |