![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδες μηπως ειναι γνωστο σε καποιους , αν στα μοδελα gs 1200 08
εχουν βελτιομενο condroller? H και αυτα ειναι επιφοβα?
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε μου, κοιτώντας λίγο σε ξένα φόρουμς πχ UKGSER http://www.ukgser.com/forums/showthr...152727&page=12
θα δεις οτι όχι μόνο δεν μειώθηκαν στα νέα μοντέλλα οι αποτυχίες του FPC (fuel pumb controller) αλλα δυστυχώς αυξήθηκαν, ίδια τύχη περιμένει και τους κατόχους μοντέλλων 08 και 09 ![]() Δες το απόσπασμα από τις μέχρι τώρα βλάβες ανά μοντέλλο μέχρι 18-8-09 όπως δημοσιεύεται εκεί: It's depressing to report that the rate of failures hasn't slowed, also that the failures apparently affect the latest version of the controller. BMW's seeming lack of interest in solving this issue is unimpressive. Update on failure statistics (UK owners only) totalled by year of breakdown 2004: 7 2005: 17 2006: 33 2007: 58 2008: 132 2009: 87 Total: 334 Αντε και καλή τύχη σε όλους μας, αν και αφού δεν κάνει ανάκληση και υποχρεωτική αλλαγή η "μαμα" μόνο το ανταλλακτικό και η δυνατότητα τοποθέτησής του μας σώζει, ειδικά αν είσαι εκτός εγγύησης! Είμαι σίγουρος οτι θα βρείς αντίστοιχο thread εδώ μέσα από φίλους πολύ πιό έμπειρους από μένα για οδηγίες !! Νότης |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε allen δες κι εδώ στο thread των ανακλήσεων μήπως και σε αφορά!
![]() http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=5736 Νότης |
|
|
|||
|
|||
|
αν και το μοτο ειναι 6/08 με αφορα και το condroller και το δαχτυλιδι
του imobilazer!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σήμερα έκανα το πρώτο service των 1000 χιλ (στο Γέρακα) και ρώτησα τον γνωστό Αντώνη, αν υπάρχει θέμα ανάκλησης για τη μηχανή μου (gs 1200 special edition) και η απάντηση ήταν αρνητική. Ωστόσο όπως βλέπουμε τα μοντέλλα 09 δεν ήταν δίχως προβλήματα στον ελεγκτή της αντλίας καυσίμου!!!!!
Είναι τελικά διορθωμένο το καταραμένο πρόβλημα στα νέα μοντέλλα ? και αν ναι από ποιά ημερομηνία κατασκευής ?Υπάρχει κάποιος που να ξέρει περισσότερα ? Τελικά μου φαίνεται θα παραγγείλω και το ανταλλακτικό γιατί δε γουστάρω να μου..απαντήσει η μηχανή αυτοπροσώπως σε καμμιά "τρυφερή στιγμή" σε κανά βουνό και να ψάχνομαι! ![]() Νότης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κουράγιο φίλε μου... Κάνε τον Σταυρό σου & οδήγα ο Θεός βοηθός Μας!!! Δεν ξέρεις που θα σε προδώσει Θα είναι στο Λαγονησι ή στην Δράμα ? Στα Τέμπη ή στην Αράχοβα ? Εδω σε θέλω...& Το καλύτερο, που θα σου στείλουν την μηχανή ? Ε ..εεεεεεε ? Last edited by geoski; 28-09-2009 at 21:34. |
![]() |
|
|