![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτομαι για την αγορα του ..........
......ποια η γνωμη των κατοχων ? εχει την ιδια ή παρομοια εφαρμογη με το C2? αν τα χει δοκιμασει καποιος και τα δυο θα ηθελα την γνωμη του ? thanx |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω το κράνος και είναι πόλύ καλό σχετικά αθόρυβο και με καλό εξαερισμό.Με έξτρα πλαινά το καλοκαίρι γίνεται jet.Δεν ξέρω όμως αν θα βρεις στην Ελλάδα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aπό φίλους δεν έχω ακούσει τα καλύτερα + ότι αρκετά βαρύ, πάντως αυτή τη εποχή η τιμή του είναι πρόκληση, μέχρι 299Ε από επίσημο αντιπρόσωπο της BMW.
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη λάθος 320 Ε , (το SPORT 299 E)
|
|
|||
|
|||
![]()
απο Γερμανια μπορεις να το φερεις 200-220 ευρω
εγω εχω να παρατηρησω οτι οντως ειναι αθορυβο αλλα θολωνει η ζελατινα οσο για το βαρος εμενα δεν μου φαινεται διοτι γυμναζομαι συτσηματικα στα διαφορα ..............γυμναστηρια που επισκεπτομεθα μετα τον καφε της Τεταρτης ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το φοράω εδώ και ένα χρονο περίπου.
Αθόρυβο, ελαφρύ (για την κατηγορία του) και πολύ πρακτικό (άνοιγμα και κλείσιμο με ένα χέρι). Η ΒΤ2, κούμπωσε άριστα και το φοράω 10 μήνες το χρόνο χωρίς κανένα πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Το φοράω και είμαι ευχαριστημένος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το φοράω και ειμαι ευχαριστημενος θεωρωντας την πρακτικοτητα το Νο 1 κριτηριο.με την τωρινη προσφορα ( οτι stock εχει απομεινει) πιστευω οτι ειναι ενα κρανος που αξιζει στα χρηματα που προσφερεται αυτη την εποχη.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW ΚΡΑΝΟΣ system 5 | Albatros | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 27 | 13-04-2010 19:54 |
Κράνος BMW System 6 | leonidas | Κράνη | 38 | 05-07-2009 23:23 |
system 5 bmw | Dionisis | Κράνη | 2 | 06-03-2009 11:03 |
BMW Motorrad communication system | Arkas | Κράνη | 8 | 21-02-2009 08:48 |