![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
MHΠΩΣ !! ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ σας βρισκονται πλαινα flaps ?δεν πειραζει οτι χρωμα και αν ειναι! λευκα Η φιμε ! εχω ζελατινα φιμε.
μην τα πληρωσουμε στην bmw ο κουκος αηδονι! ![]() ταιριαζουν σε απλο gs 1200 ? τωρα που κανει κρυο , μου τρυπαει την κοιλια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για δες εδώ φίλε.. περίπου 25-30 ευρώ σε ότι χρώμα θες.
MPF Windshields |
|
||||
|
||||
![]()
Εάν καταλήξεις σ' αυτά,
να ξέρεις ότι μας κάνει καλύτερη τιμή σαν φόρουμ ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
βρε παιδια τα αγόρασα κ εγω αλλα πως θα τα βαλω δεν ξερω.καμια προταση;;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η βρισκεις παρομειες βιδες +λαστιχακια εμποριου ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ δεν εισαι που θες να πουλησεις την ακραποβιτς για να μην χαλαει οταν μπαινεις χωμα,σε περιπτωση που τρως τουμπες;
Και θες να βαλεις τετοια πραγματα;Φροντιζε να εχεις και ανταλακτικα μαζι σου φλαπς. Αλλιως βγαζε τα οταν μπαινεις χωμα. |
|
|||
|
|||
![]() Ναι σύμφωνοι όσο αφορά τις βίδες αλλά τις για τις τρύπες, κάτω από το πλαστικό έχει ένα λαμακι που Ίδη υπάρχουν τρύπες κ που φαντάζομαι πάνω σε αυτές θα πρέπει να γίνουν κ οι τρύπες στο πλαστικό. πως θα πετυχουμε ακριβός το ίδιο σημείο κ το σωστό μέγεθος της τρύπας;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν δημιουργω καινουριο θεμα ...
θα ηθελα μεσω αυτου να με βοηθησετε λιγο ... εβαλα τη ζελατινα που παρηγγειλα .. τωρα οσων αφορα τα flaps ... τρυπαμε το πλαστικο μονο ...????κατω απο το πλαστικο δεν υπαρχει κατι για να τρυπησεις ....ουτε υπαρχουν καποια σημαδια που να σε καθοδηγουν ... μηπως θα μπορουσε να βοηθησει καποιος και με φωτος ακομα καλυτερα |
|
|||
|
|||
![]()
θα τα βαλω αυριο , και θα βαλω φοτο
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Flaps μάυρα το σκούρο.. | portman | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 20-12-2009 19:09 |
flaps | ntinopoulos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 18 | 20-11-2009 08:48 |
ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ BMW ΚΑΙ ΠΛΑ'Ι'ΝΑ FLAPS ΦΙΜΕ ΓΙΑ 1200GSA | antonis1150GSA | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 18 | 25-08-2009 12:37 |
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ R1150GS.... | MIKEVIII | Ζήτηση | 4 | 10-08-2009 09:48 |