![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ COMMERCIAL VALUE Κ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ! ![]() ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ! |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλο ποστ αδερφε!!!!
να φυλαγομαστε!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Commercial Value, πάπαλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μολις πηρα κι εγω τον ασφαλιστη μου...ετσι ειναι τελικα!
![]() Αλλα μου ειπε θα με ασφαλισει το επομενο διαστημα που μενει καπου αλλου χωρις επιπλεον χρεωση.. Γι αυτο το νου σας... Last edited by georgekostas; 19-02-2010 at 20:06. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχουμε και προσεχώς κλείνει οπότε μετακόμισε!
|
|
|||
|
|||
![]()
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι θέμα ημερών η αναστολή λειτουργίας της Commercial Value.Εχει αναστείλει κάθε πληρωμή. Για περισσότερα στο ΕΠ.Ε.Ι.Α.- Αρχική Σελίδα
|
|
|||
|
|||
![]()
Ελεος πια με αυτό το πράγμα,κάθε μήνα θα βαράει και μια κανόνι......
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα πρεπει λοιπον να αρχισουμε να μην κοιταμε το πιο φθηνο γιατι στο τελος θα βγει πιο ακριβο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είδα και τις ακριβές (ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ) και μάλιστα ο κλάδος ζωής. Ακόμη μια παγκόσμια πρωτοτυπία,(το να κλείσει ο συγκεκριμένος κλάδος μιας ασφαλιστικής είναι μαθηματικός αδύνατο)βέβαια όταν ζεις στην Ελλάδα όλα γίνονται, κανείς δεν πηγαίνει φυλακή και ο πολίτης ποτέ δεν ξέρει τι θα του ξημερώσει.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΓΡΟΤΕΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! | tsompanis | Ελλάδα | 12 | 11-12-2009 09:55 |
ΧΑΡΤΗΣ GPS ΓΙΑ .......? | LEADER | Πλοήγηση - Hardware και Software | 3 | 13-08-2009 07:56 |
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ | giorgos_gs | Αυτοκίνητο | 13 | 02-07-2009 11:44 |
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ BMW F 650 GS | arxaiologos | Φροντίδα | 8 | 26-06-2009 22:07 |
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ!!..ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!! | xenos | Αυτοκίνητο | 7 | 21-03-2009 14:15 |