![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αδέρφια καλησπέρα,
Έχω το 800 gs του 2008 και έχω τοποθετήσει το offroad kit με το plexi στον εμπρός προβολέα. Πριν 20 μέρες περίπου δημιουργήθηκε ρογμή στο κρύσταλο του προβολέα χωρίς να έχει κτυπηθεί κάπου η μηχανή (φυλάσεται σε γκαραζ). Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί από το plexi και την αλλαγή της θερμοκρασίας. Ευχαριστώ, Λεωνίδας |
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως εγώ δεν κατάλαβα.Αυτό σου συνέβη μετά το προστατευτικό;;;;;
![]() Γιατί αν ήταν από πριν, δεν είναι απαραίτητη η πτώση της μηχανής.Θα μπορούσε να γίνει και από πέτρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το plexi μπροστά από τον προβολέα το έχω βάλει εδώ και 1,5 χρόνο. Η ρογμή έγινε πριν 20 μέρες οπότε σίγουρα δεν είναι πέτρα.
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση, |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξέρω! όχι μόνο ακούγεται, να δεις πόσο παλαβό φαινόταν έξω απο το supermarket όταν το είδα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το μηχανακι μας , ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με σχεδον ΟΛΑ! τα αλλα (και αυτοκινητα των 100.000 +, εννοω, βλεπε CAYENNE κλπ..) εχει γυαλινα κρυσταλλα και οχι συνθετικα! Τωρα, αν το γυαλι που εβαλαν ειναι ΓΤΠ(!!).. τι να πω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μηπως... στο εσπασε καποιος μαλ,,,ας ![]() Αυτα τα πραγματα, δεν συμβαινουν ετσι ξαφνικα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και πως να τό έκανε ρε παίδες;;;;
|
|
|||
|
|||
![]() Φερε μου το μηχανακι σου ![]() ![]() Θα διαπιστωσεις αμεσως ποσο ευκολα μπορει καποιος κακοβουλος (για να μην χρησιμοποιησω αλλο χαρακτηρισμο ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνταγματικό το «χαράτσι», αντισυνταγματική η διακοπή ρεύματος | frits | Επικαιρότητα | 7 | 04-03-2012 23:18 |
Κυκλώματα εφοριακ.& τελ/ακών εμποδίζουν την πάταξη του λαθρεμπορί | vagelas | Ελλάδα | 6 | 10-01-2012 16:28 |
Τώρα ζητούν ανοιχτά εμπράγματες εγγυήσεις! | ortho | Επικαιρότητα | 3 | 25-08-2011 17:02 |
Από τα επεισόδεια στο Σύνταγμα ...εμφύλιος πόλεμος... | frits | Επικαιρότητα | 131 | 01-03-2011 20:48 |
Συμπτώματα εμφράγματος. | Carduelis | Υγεία | 15 | 19-11-2010 21:10 |