![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους.μπορειτε να μου λυσετε τη απορια πως δημιουργουνται αλλοιωσεις πανω στο καντραν του κοντερ.συγκεκριμενα διαπιστωσα το καλοκαιρι να εχουν δημιουργηθει στo πλαστικο καπακι του κοντερ του adv κατι αλλοιωσεις σαν να εχει ακουμπησει κατι ζεστο και το εχει λιωσει.
Και ρωτω? Μηπως δημιουργηθηκαν απο την θερμοτητα που δημιουργειται απο τις ακτινες του ηλιου οταν περνανε απο τη ζελατινα η αλλοιωνεται το πλαστικο γενικα απο τη θερμοκρασια. και αν ισχυει κατι τετοιο, κουκουλα απο εδω και περα ? Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά υπέθεσες!! είναι απο την ΔΙΑΘΛΑΣΗ των ακτίνων του Ηλιου!!!
(πριν το πάρω χαμπάρι--έψαχνα να βρώ τον ποoyστη που μου πείραξε την χοντρουλα μου ![]() ![]() ![]() Να συμπληρώσω για όσους δεν το γνωρίζουν οτι μοιάζει με κάψιμο απο κάυτρα τσιγάρου ![]() ![]() ![]() ![]() οσο εισαι σε εγγύηση στο αλλάζουν ασυζητητη...μετά... ![]() ![]() ![]() ![]() η λύση -εκτος καντραν και αλλών είναι να μήν την βάζεις κόντρα στον Ηλιο ετσι ωστε ο Ήλιος να βαράει απευθείας τα όργανα και όχι μεσω της ζελατίνας ![]() καποιοοι--σαν εμου--δοκιμάσαν και την λύση της φιμέ ζελατίνας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() άλλη λύση---βρές τον Ευτύχη και πάρε τα αυτοκόλλητα Carbon για το καντράν!!(επίσης λογική λύση σε σχέση αξίας-τιμής) Last edited by vasorfa; 22-12-2012 at 09:07. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απ΄το άνοιγμα όμως κράτησε πολύ λίγη υγρασία, θα το παρακολουθώ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω ρε παιδια.θα βαζω καμια θηκη στα οργανα για να τα προστατευω.τα αυτοκολλητα τα carbon ποσο στοιχιζουν?
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδώ ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|