![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη το θέμα παρά τράβηξε θέλω να μου πουν οι υποστηρικτές της ΕΡΤ αν πιστεύουν και στη μονιμότητα του δημοσίου γιατί τσάμπα τα πλήκτρα που πατω τοσην ώρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δόξασμενες μέρες ζει η ΕΡΤ πρώτη φορά ειναι απαρτία όλοι οι υπάλληλοι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακη διάβασε στο παρόν νήμα το ποστ 111.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στοιχεία πολλά απο τα έσω.....2 μέρες πριν την ανακοίνωση του κλεισίματος ο υπουργός έστειλε 18 συμβάσεις στην διορισμένη απο εκείνον διοίκηση της ΕΡΤ για πρόσληψη.....να το πλιάτσικο.... Θα βγούνε στη φορα πολλά στο μέλλον για το παρτυ που αυτοί κάνανε σε βάρος του ελληνικού λαού και των εργαζομένων της ΕΡΤ ...στα οποία παρτυ οι εργαζόμενοι πάντα αντιδράγανε...αλλά οι υπογραφές πεφτανε απο τις εκάστοτε διοικήσεις!! |
|
|||
|
|||
![]()
οχι βρε...μην του το χαλας. αστον να το πιστ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν το πιστεύω ότι διαβάζω τέτοια πράγματα..... Δεν απογοητεύομαι όμως ....έχω πίστη στη δύναμη του λαού και εκεί στηρίζομαι...... Εγώ μέσα απο εδώ μιας και μου επιτρέπεται να έχω το βήμα...κάποιοι άλλοι μέσα απο αλλού!!! Να ξεκινήσουμε έστω μια προσπάθεια αντίθεσης μας στη φασιστική τρικομματική κυβέρνηση και στα αντιλαικά μέτρα που παίρνονται και όπου μας βγάλει αυτό!!! Σε χειρότερο σημείο δεν θα μας φέρει αυτό είναι το μόνο σίγουρο!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό που δεν μας εξηγείς είναι για πιο λόγο!!! Να σαι καλά πάντως και πάντα φιλικά !! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|