![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
α......ολα κι ολα.....δεν το δεχομαι........εριξε μια....δυο .....ψιχαλες!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, περάσαμε super!
Όλα τα λεφτά ο Γιάννης (Lerian) με την Έλενα που μας ήρθαν από τη Λέρο! (Παιδιά, σας περιμένουμε ξανά σύντομα!!!) Πολύ ωραίο φαγητό μετά, στου Γιώργου (Batigol). Άλλο ένα βράδυ μας πέρασε υπέροχα με την παρέα και ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντησή μας! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω νικολα..βοήθησε τα μέγιστα..πανω που είχαν αρχίσει οι κρυάδες!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εσυ φιλε Βασιλη που ησουν την περασμενη εβδομαδα και δεν σε γνωρισα...?
|
|
|||
|
|||
![]()
εκείνος ο ψηλός, ξανθός με το θεληματικό πηγούνι ????? αυτός είμουν...
![]() εγώ έχω και δημοσιευμένα πειστήρια, ανατρέχεις στο post του προηγούμενου καφέ και κοιτάς τις φωτό ![]() (μη ψαξεις για ξανθό ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
poios...?
χρωμα μπλουζα ? κατι..για να το βρω ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και εγω εχω πειστηρια....και φωτογραφικο υλικο..........αν ειδες εναν με....κουκουλα..........μαζι με τον Ντιινοποθλο!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() βεβαι μην περιμενεις να δεις μουρη..........ενεκα της.......κουκουλας!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αυτο με τα πιστολια στο χερι μου θυμιζει πανηγυρισμους μετα απο γκολακι... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οσο για το φαγητο..... Δεν είχα καμία αμφιβολία...... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 2/12/09 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 57 | 14-12-2009 23:07 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 25/11/09 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 57 | 29-11-2009 22:15 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 18/11/09 | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 58 | 22-11-2009 17:46 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 4/11/09 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 87 | 06-11-2009 11:16 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 28/10/09 | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 144 | 02-11-2009 22:31 |