![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αααααα ωραια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και τι κανουμε τωρα|? |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ξερουμε κατα της 6 το απογευμα οταν κατεβουν απο την βαρδια οι δικοι μου .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
την τελευταια φορα που πηγα ειχε βρεχει την προηγουμενη και δεν ειχε προβλημα ο δρομος!!!τωρα εγω σαν Τακης λεω να παω μια βολτα αυριο....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον προς το παρων η βολτα αναβαλετε!!!(δεν μπορω να παρω στον λαιμο μου τα αλλα παιδια
![]() σε περιπτωση που το πρωι δεν βρεχει εγω θα την κανω την βολτα αναχωρηση κατα τις 9 |
|
|||
|
|||
![]()
Τα λεμε το απογευμα ....
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τάκη με το καιρό δεν παίζουν και η Πάρνηθα χωρίς δέντρα κατεβάζει τρελλό νερό και πέτρα. O Καιρός: ΠΑΡΝΗΘΑ (1000 μ): (meteo.gr) Μετεωρολογικές προγνώσεις |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σταυρο δεν κανουμε τιποτα τρελες αν ο καιρος ειναι καλος αυριο θα παμε αν δεν ειναι απλα δεν παμε ![]() ξερεις δεν αφινωμαι και στα μετεο ποσειδον κτλ γιατι συνηθος πεφτουν εκτος και για αυτο το λογο θα περιμενω να δω πως θα ξημερωση!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mακαρι να κανουν λάθος , αλλά μάλλον....την εχουμε πατήσει
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες 2010 (Trailer) | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 01-10-2009 02:24 |
Το βίντεο με τις 2.000.000 θεάσεις | Alext | Κόσμος | 7 | 29-09-2009 15:32 |
Formula BMW: O Γιώργος Κατσίνης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Spa! | riko46 | Αγώνες | 3 | 03-09-2009 13:18 |
Πρέπει να προσέχουμε με τις ..μπαλακλάβες.. | kostas_366 | Επικαιρότητα | 10 | 18-03-2009 18:42 |