|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Eντουράδα αγάπης από το GS Forum!!! Απόσπασμα: 
 Αφου το σκεφτηκες να γινει ετσι (συνδυασμος βολτας και βοηθειας δηλαδη) γιατι οχι; Αν μπορω να βοηθησω σε τιποτα, μην διστασεις να το κανεις. | 
| 

| |||
| 
 | |||
 ευχαριστω φιλε!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Eντουράδα αγάπης από το GS Forum!!! 

Προχωραμε...............    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Eντουράδα αγάπης από το GS Forum!!! και μηχανικη υποστηριξη η εντουράδα!!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Ωραια σκεψη,μεσα κιγω να βοηθησω με οποιο τροπο μπορω,αν η εντουραδα γινει στην περιοχη του λουτρακιου την διαδρομη την εχω ηδη στο μυαλο μου    | 
| 

| |||
| 
 | |||
 ισως να ειναι η εναρξη απο το λουτρακι...λογικα θα χρειαστουμε τα φωτα σου!!!!!ευχαριστουμε φιλε!!   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Το οτι ειμαι μεσα δεν το συζηταμε....αν και οταν το ειπα στην γυναικα μου ειπε μηπως οργανωσουμε και μια για τους ......δημοσιους!!!;;!!!   οπως μπορω να βοηθησω μου λες | 
| 

| |||
| 
 | |||

Μπράβο σου φίλε.Πολύ καλή κίνηση.Πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι και χρειάζεται να κάνουμε τέτοιες κινήσεις.Και εγώ αν μπορώ να κάνω κάτι ευχαρίστως να βοηθήσω.     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

ευκαιρια να βαλω ψιλοτακουνα....     ωραια ιδεα τακαρε.......     | 
| 

| |||
| 
 | |||

..εννοείται μέσα!!     
		 | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| R 1200 Gs Adventure 2010, φωτό από το MCN! | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 44 | 22-04-2010 13:44 | 
| ΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Κυριακή 28/2/2010 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 62 | 14-03-2010 10:27 | 
| Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 | 
| Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |