![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά το μεσημέρι της Κυριακής δίνει βροχή. Για να το δούμε κ αύριο για να πάρουμε την τελική απόφαση.
Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι μετά το μεσημέρι, καλά είναι..Το πολύ πολύ να μην περάσουμε απέναντι στα Τριζόνια..
Μη γεμίσει και η βαρκούλα νερά και πνιγούμε!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου, λέω να το ακυρώσουμε γι'αύριο, λόγω κακοκαιρίας, κ να επαναπρογραμματίσουμε την εκδρομή μας, για την επόμενη Κυριακή, 14 Μαρτίου!
Jefe |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...............
![]() ![]() και να φαντσστείτε πως το ήξερα πως δεν μπορούσα γι αυτό το ΣΚ αλλά το είχα ξεχάσει... ![]() Και το επόμενο δυστυχώς δεν θα μπορώ λόγω ετήσιας συνέλευσης στη ΛΕΑΛΠΠΑ όπου είμαι ταμίας και θα πρέπει να παραστώ... ![]() Κανονίστε το πάντως για το επόμενο(14-03-10) μήπως κάτσει λιακάδα. ![]() κρίμα να χαθεί η πρώτη Ανοιξιάτικη εξόρμηση ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πειράζει τι να κάνουμε αφού δεν μας άφησε ο καιρός.....
![]() το επόμενο Σ/κ δυστυχώς ούτε εγώ θα μπορέσω ν'ακολουθήσω.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
...να πάτε λίγοι και καλοί!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άμα έχει καλό καιρό θα βοηθήσουμε να γίνεται περισσότεροι, απαραίτητη προυπόθεση όμως το φαγητό στα Τριζόνια
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 Σούνιο - Λαυριο | evanslam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 27-03-2010 10:57 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 !!! | frits | Μια καλημέρα είναι αυτή | 71 | 22-03-2010 07:55 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 73 | 15-03-2010 07:05 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 !!! | sintarta | Μια καλημέρα είναι αυτή | 95 | 08-03-2010 06:09 |
Καφεδάκι - Μπανάκι... στην Πάτρα την Κυριακή 12 Ιουλίου!!! | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 76 | 14-08-2009 01:44 |