![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Επηδεί Σαββάτο βράδυ έχω υπηρεσία,όπως και Κυριακή βράδυ,μπορεί να με ενημερώσει κάποιος σχετικά με την ώρα αναχώρισης και ώρα άφιξης?(Στο περίπου)
Πειράζει που δεν έχω bmw?Μπορώ να συμμετάσχω στην εκδρομή? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το άλλο με τον τοτό το ξέρεις;;; ![]() ά, το συνεχίζεις... ![]() ![]() Αγαπητέ μας φίλε Σάκη και βέβαια δεν πειράζει που δεν έχεις ΒΜW!!! όσο για το δεύτερο, η συμμετοχή σου επιβάλλεται ![]() Πληροφορίες από τον Θανάση Jefe οσονούπω ![]() Last edited by skippybi; 13-03-2010 at 14:28. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Από ότι είδα είσαι από Αθήνα, αν ο καιρός το επιτρέψει το σκέφτομαι και εγώ οπότε κανονίζουμε να πάμε μαζί. |
|
|||
|
|||
![]()
Ok.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Είμαι πρώην κάτοχος DACAR τώρα έχω ένα V-STROM 650 K9.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να κι ένας φυσιολογικός άνθρωπος μέσα σε τόσους ελικο-βαρεμένους εδώ μέσα !!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πλάκα κάνουμε για τα μηχανάκια, τα καλύτερα παιδιά στο φόρουμ έχουν Varadero, το κακό είναι ότι για την Κυριακή το meteo δείχνει καρέκλες, θα περιμένουμε τους φίλους Πατρινούς να αποφασίσουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Την άλλη Κυριακή μάλλον θα μπορώ
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
..κι εμείς κάποτε είμασταν έτσι φυσιολογικοί! καβαλάγαμε κανά V-strom, κανά Afrika, κανά Transalp, κανά KLE 500 και μετά ξεχνάγαμε τι μηχανάκι είχαμε και ασχολούμασταν με το που θα πάμε. Τώρα πήραμε GS και αφού το τιγκάραμε στο εξτρα και το σιδερικό σκεφτόμαστε αν μας μείνανε για βενζίνη ή για το μάστορα μετά και .. πίνουμε καφέδες στην Αίγλη!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 Σούνιο - Λαυριο | evanslam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 27-03-2010 10:57 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 21 Μαρτίου 2010 !!! | frits | Μια καλημέρα είναι αυτή | 71 | 22-03-2010 07:55 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 14 Μαρτίου 2010 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 73 | 15-03-2010 07:05 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 7 Μαρτίου 2010 !!! | sintarta | Μια καλημέρα είναι αυτή | 95 | 08-03-2010 06:09 |
Καφεδάκι - Μπανάκι... στην Πάτρα την Κυριακή 12 Ιουλίου!!! | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 76 | 14-08-2009 01:44 |