![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ποσα χλμ σας βγαζει το gs σας?
αληθεια ρε παιδια να σας ρωτησω,εχω το gsa κι εχει ειληκρηνα πολυ κακη ενημερωση ο δεικτης καυσιμου με αποτελεσμα ποτε να μην το αφηνω να αδειασει.τουλαχιστον η ενδειξη range λειτουργει σωστα? ποσα χιλιομετρα σας βγαζει η gsa? |
|
|||
|
|||
![]()
539.1 χιλιομετρα με ενα τεποζιτο....εννοειτε δεν εσπρωχνα.....ο υπολογιστης ταξιδιου ειχε μηδενισει 40 χιλιομετρα πριν,,,,
Πιστευω οτι μπορει να βγαλει και παραπανω.... ![]() ![]() ![]() αν θες κραταω καταναλωσεις απο οταν αγορασα την μοτο...αν επιθυμεις, στο στελνω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν πηγαίνεις οικονομικά καίει 5,6 στα εκατό σόρθ εγώ έχω 1150
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
GS 09
Τα περισότερα που έχω δει ειναι 240χιλ με ενα ρεζερβουαρ. Τα κλασικά ειναι 205 με ενα ρεζερβουαρ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
...ενδιαφέρον ακούγεται .... ![]() Θα τις γράψεις ;;;
|
|||
|
|||
![]()
GS 1200, 12/2008. Περίπου 300 χλμ σε επαρχιακό δρόμο, 270χλμ στην πόλη και 200 - 220 στην εθνική.
Όσον αφορά στη ένδειξη χλμ που απομένουν το έχω μηδενίσει και έχει κάνει άλλα 20 χλμ χωρίς να μείνει. |
|
|||
|
|||
![]()
GS 2008, στα 220-240χλμ ανάβει το λαμπάκι της ρεζέρβας και μένουν ακόμα 70 χλμ τα οποία μηδενίζονται και έχει ακόμα 20-30 χλμ !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο,με gs 300χλμ???μενω εκπληκτος,εγω το πολυ στα 220χλμ γεμιζα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|