![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις δίκιο 200 ήθελα να γράψω 150 + 40 εργασία μου είχαν πει πριν καιρό..
|
|
|||
|
|||
![]()
:sm5:
πολυ καλη ιδεα... σκεφτομουν να κανω και εγω το ιδιο... αλλα τελικα κατεληξα να παρω τα grip puppies... αυξησαν αρχικα τη διαμετρο του τιμονιου...αλλα τωρα...1) τα εχω συνηθισει...2) εχουν `κατσει` με την χρηση και ειναι πολυ βολικα... και παλι... :sm5: |
|
|||
|
|||
![]()
Καμμια φωτο μπορουμε να δουμε; για εμας που δουλευουμε τις τεταρτες!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ε οχι και εργασια!!τα βαζεις μονος σου.απλη διαδικασια!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ.
1.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΩ ΓΑΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΚΡΙΠΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΑΧΤΟΥΝ. 2.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. 3.ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΟΒΕΡ ΓΚΡΙΠ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ. 4.ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.2-3 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΚΡΙΠ.(ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΙΠ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΤΙΛΗΞΗ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔι ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ). 5.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ:sm5:
ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΑΠΟΥΝΙ Κ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ ![]() ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!! |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ
Ασχετο άλλα γιατί τα δικά μου δεν ξεβάφουν ?? Ποτέ δεν είχα το πρόβλημα αυτό . |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία πατέντα την είχα κάνει αλλά φθείρονται σχετικά γρήγορα μετά πέρασα krip απο vespa 200 την καινούρια ,το μόνο που θέλει ήταν ένα μικρό χειρουργείο και όλα οκ !!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
'' ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ Η ΟΧΙ '' | MARK | Χιούμορ | 4 | 16-11-2009 00:36 |
SOS !!! ΟΧΙ ΣΕΧ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !!!!! | frits | Χιούμορ | 16 | 29-09-2009 22:05 |
ΜΠΥΡΑ..:ΠΑΧΑΙΝΕΙ Η ΟΧΙ?? | Alext | Χρήσιμα | 0 | 29-09-2009 01:43 |
ΟΧΙ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ!! | PortoLeone | Πολιτισμός | 8 | 13-06-2009 02:10 |