![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το gs εχει περισσοτερη σταθεροτητα,αψογα ζυγισμενο,τα φρενα του καμια σχεση,αψογη ποιοτητα κυλισης.με ενα twin θα το συγκρινα.με gs οχι. Απόσπασμα:
δεν το καταλαβαινω τωρα αυτο,πολλοι γουσταρουν να πετανε τα χρηματα τους οπου κι οπως γουσταρουνε αυτοι...δηλαδη τι.μηπως πρεπει κι εγω να αρχισω να λεω τα προβληματα που εχω.και ειναι και πολλα,γιατι τα μεγαλα καραβια εχουν και μεγαλες φουρτουνες.ομως πολλοι ξεδινουμε εκει,στις μηχανες,για να τις οδηγαμε και να τις απολαμβανουμε χωρις να θετουμε σε κινδυνο εμας η αλλους επιβατες η οδηγους.γι αυτο και καθε μηχανη προσφερει οτι προσφερει για τα λεφτα που πουλιεται,εστω κι αν καποιες ειναι καπως υπερτιμημενες.ειναι λογος τωρα αυτος να κανουμε αυτη την κουβεντα? ακριβως,οτι πληρωνεις παιρνεις. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αλλοι παλι τις αναρτησεις του και τα φρενα του τα βρισκουν απαραδεκτα και σκανε 3000 για βελτιωσεις,σαφως και μια τετοια κινηση δε θα την υποστηριξω.αν θες βελτιωσεις απλα κοιτας για αλλη μηχανη. |
|
|||
|
|||
![]()
φιλαρακι μου πιο το προβλημa,forum ειναι εδω μεσα κι καθενας γραφει τα πιστευω του για την καθε μηχανη,αν εχουμε τα οποιαδηποτε αλλα προβληματα αυτα δεν τα μεταφερουμε μεσα στο forum αλλα στο καφε που πηγαινουμε,εδω μεσα λεμε τα δικα μας για τις μοτοσυκλετες που εχουμε η ονειρευομαστε.
δεν το καταλαβαινω τωρα αυτο,πολλοι γουσταρουν να πετανε τα χρηματα τους οπου κι οπως γουσταρουνε αυτοι...δηλαδη τι.μηπως πρεπει κι εγω να αρχισω να λεω τα προβληματα που εχω.και ειναι και πολλα,γιατι τα μεγαλα καραβια εχουν και μεγαλες φουρτουνες.ομως πολλοι ξεδινουμε εκει,στις μηχανες,για να τις οδηγαμε και να τις απολαμβανουμε χωρις να θετουμε σε κινδυνο εμας η αλλους επιβατες η οδηγους.γι αυτο και καθε μηχανη προσφερει οτι προσφερει για τα λεφτα που πουλιεται,εστω κι αν καποιες ειναι καπως υπερτιμημενες.ειναι λογος τωρα αυτος να κανουμε αυτη την κουβεντα? οτι πεις αρχηγε! |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειμαι αρχηγος...
απλα την γνωμη μου γραφω κι εγω. αν εχω αδικο,ok ειμαι αδικος και συγνωμη και δεν ξαναγραφω κιολας εδω... |
|
|||
|
|||
![]()
το αρχηγε δεν ειναι ειρωνικο σε καμια περιπτωση.σχημα λογου ειναι και δεν εχω προθεση ουτε να θιξω ουτε τιποτα.αν σε ενοχλησε κατι το παιρνω πισω και ολα καλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
πριν απο 2 χρονια 2 παιδια απο την Κρητη εκαναν 5.000 στην αμμο της Αφρικης με 2 V STROM 650 το μονο που ηθελαν οι μηχανες μολις ηρθαν Ελλαδα ηταν μια αλλαγη λαδιων.... το μηχανακι παει παντου!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...αν υπαρχει βεβαια! Αποψη μου ειναι οτι σε καθε μηχανη, κάνεις καπου καποιο συμβιβασμο! Ακομη και αν εισαι διαθετημενος να ξοδεψεις οποιοδηποτε ποσο για μοτοσυκλετα δεν υπαρχει παντα αυτο που θελεις. Περιορισμος που ισχυει πολυ λιγοτερο οταν προκειται για αυτοκινητα.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
απλα μην χαλιομαστε με βλακειες.ειληκρηνα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πανταααααααααααα
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Vstrom DL 650 5/08 | chstathis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 16-05-2010 16:05 |
Γιατι με περνανε τα VSTROM 650? | geolag | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 39 | 11-04-2010 11:05 |
Suzuki Alto | stam | Πωλήσεις γενικώς | 3 | 17-03-2010 10:49 |
Suzuki, In the air! | Black_Shadow | Αστεία Video | 7 | 26-12-2009 16:58 |
SUZUKI SV 650 S | driverman | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 07-12-2009 22:23 |