![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύχρονος φίλε και ότι επιθυμείς να το πάθεις !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
να στε καλά ούλοι σας, από τον λέρα, τον μαργαριτάρη, την μαντεμουαζελ, τον αρχαιομηχανολόγο, τον συνονόματο με το μαύρο θεριό και τον αστειάτορα μπίλλυ
το λοιπόν, ρελαντί έχουμε, σε περιπέτειες μπλέκουμε, αναπαραγωγή προσδοκούμε, εν ευθέτω χρόνω, το νόμπελ και η πρωθυπουργία μάλλον θα αργήσουν γιατί έχω άλλα σχέδια για τώρα να στε καλά που με θυμάστε, γιατι ζώ από τα κλίκς και εγώ θα βρίσκω χώρο και ιστορίες για να σας ηρωοποιώ μετά τιμής ΕΓΩ |
|
|||
|
|||
![]()
Bρε κατασκευαστή τρομαχτικών ιστοριών και επισκευαστή σακατεμένων μηχανών ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ οι κυράδες σου δίτροχες και δίποδες και διαρκώς κοντά σου!! Ετσι να σου βγάζουν το λάδι πάντα και να σου δυναστεύουν τη ζωή!
Βρε άτιμε γιορτή και γενέθλια μαζί παραγγελιά τάκανες για να τη βγάζεις με ένα κέρασμα;;; Καλά χιλιόμετρα, τρεξίματα, περπατήματα και πηδήματα νάχεις! |
|
|||
|
|||
![]() Χρόνια πολλά
δεν έχει άλλες ευχές σου φτάνουν ας εκπληρωθούν οι ευχές των άλλων!! |
|
|||
|
|||
![]()
Γητευτή των κουρασμένων αλόγων της Moto Guzzi και πάλι χρόνια πολλά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τώρα που πήρα τις ευχές μου και συμπληρώθηκαν τα απαιτούμενα κλίκς σαν credits σε αρχαίο φλιπεράκι, θα τα πούμε στη συνέχεια της ιστορίας μας
να στε καλά μεσιέ κυργιάκος και παναγιότατε αγερικέ |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (ntinopoulos) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 45 | 18-05-2010 21:35 |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (kostasvar) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 21 | 02-04-2010 10:47 |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (kwstas_kef) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 20-01-2010 10:31 |
Χρόνια πολλά στον Κώστα (kostas_366) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 24 | 30-11-2009 09:56 |
Χρόνια πολλά Κώστα (costas_v) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 12-11-2009 10:58 |