![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ομορφο ταξιδι,παρα τις μεγαλες ατυχιες και τα απροοπτα....
![]() να ειστε παντα καλα,να κανετε τετοια ταξιδια,που για πολλους απο εμας ειναι δυσκολο να πραγματοποιηθουν... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
φιλε DOC.... ένα εχω να πώ....
RESPECT PS: μου χρωστας ενα μεσημεριανο και ενα σουπερμαρκετ... με το να διαβαζω το οδοιπορικο σας.. εκαψα τις μπριτζολες που μαγειρευα.... και δεν προλαβαινω τωρα να παω στο σουπερμαρκετ...
|
|
|
|||
|
|||
|
ηταν η πρωτη φορα που εκατσα και διαβασα ολο το θεμα λεξη προς λεξη.απλα συγχαρητηρια!!!!!:sm5::sm4::sm5::sm4::sm5::sm4::sm5::sm4:
|
|
|
|||
|
|||
|
Το καλύτερο ταξιδιωτικό που έχω διαβάσει ποτέ... Δεν κρύβω να πω ότι συγκινήθηκα.
Συγχαρητήρια για όλα!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να διαβάσεις τότε το Ιράν, που το θεωρώ καλύτερο.... [αλλά ΔΕΝ πρόκειται να ξαναμπώ στον κόπο να το ανεβάσω ολόκληρο και εδώ] |
|
|
|||
|
|||
|
Κώστα,
Χάρηκα που σε διάβασσα άλλη μια φορά. Εύχομαι να κάνεις γρήγορα τη σκέψη σου, πράξη. |
|
|
||||
|
||||
|
Όλοι εμείς εδώ στο GS Forum, σου ευχόμαστε ολόψυχα να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου σύντομα ....
|
||||
|
||||
|
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των μελών μας,
που "μπήκες στον κόπο" (~6 - 7 ώρες) να ανεβάσεις ΚΑΙ στο δικό μας φόρουμ, την πραγματικά όμορφη εκδρομή σου .....
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κριμα.....
![]() για εμας εννοω..... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
διαβαστε παιδες!!
αξιζει..... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 15-16 ΜΑΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2010 - ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ | skippybi | Πολιτισμός | 5 | 12-05-2010 07:41 |
| ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΤΑΙΝΑΡΟ 02/01/2010 - 03/01/2010 | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 50 | 08-01-2010 21:32 |