![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε μου η ασφάλεια πανω απο όλα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τι να κάνομεν---εχομεν και μια αναγνωρισιμότητα!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και τι τα εχουμε τα Βύσματα?? ![]() ![]() ![]() ![]() αν με σταματησει η ομαδα Διας θα τους πω Ομαδα ,,,,,,,!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και για να λεμε την αληθεια--λεγαμε να μπουμε να βρουμε κανενα απο το λαυριο --αλλα μετα τα φρεντουτσινα....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ειδες εγω τι φόραγα????ε???? επιτρεπονατι και μαυρες καλτσες και ζαρτιερες!!!! εννοειτε το γυαλι----Περιπτεrayban!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εδω ρε φιλε εγινα ρεζιλι των σκυλιων......οι μποτες με μαρανανε..... να σου πω την αμαρτια μου θα τις φοραγα αλλα μετα απο συντομη τηλεφωνικη επικοινωνια με τον----Βασιλειο---ειπε οτι θα ηταν στυλιστικο ατοπιμα---με την Βερμουδα!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ρε κωστακη--εισαι ΘΕΟΣ!!! τι μονο θεος......... ΗΜΙΘΕΟΣ!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην πας μαζι του....
θα σε αναγκασει να φορεσεις οτι φορεσα και εγω--και μετα θα σε φωτογραφισει!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Για να δεις ανθρωπε σκουπα!!! πως να μαγνητιζεις ΟΛΑ τα βλεμματα στον Δρομο!!! επρεπε να τα φόραγα Τουρκία!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οσο για σενα Βρωμοσκιαδακη!!!
![]() ![]() ![]() ![]() βρε παλιοπαιδο,,,δεν ειπαμε να μεινει μεταξυ μας??? ![]() ![]() ![]() αυτα τα παλιομπαιδα στο φορουμ μπορει να τα παρεξηγησουν!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παρακαλω οι αντμιν να επηληφθουν του θέματος!!!! ![]() ![]() ![]() και να τιμωρηθει παραδειγματικα----προτιονω την τεταρτη μετα τον καφε να υποχρεωθει σε κέρασμα σε γνωστο καφεσουβλαδοπωλειο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφές στον Βόλο - 26 MΑΙΟΥ 2010 ! | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 27-05-2010 22:07 |
Καφές στο... ΚΤΕΛ !!!!!! | yannis | Χιούμορ | 21 | 17-09-2009 22:25 |
Βόλτα στο Παναχαϊκό | lykos27 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 22-06-2009 00:36 |
Καφές στο Πόρτο Γερμενό το Μ. Σάββατο 18-4-09. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 24 | 28-04-2009 00:14 |